Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #5  
Παλιά 27-10-10, 23:21
Το avatar του χρήστη Πάνος
Πάνος Ο χρήστης Πάνος δεν είναι συνδεδεμένος
Μοδ
 
Εγγραφή: 13-01-2006
Περιοχή: Αλεξανδρούπολη
Μηνύματα: 11.341
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από aquahobby Εμφάνιση μηνυμάτων
Αυτες τις μερες θα κανω αγορα ενυδρειου 100 λιτρων περιπου με φωτισμο δυο λαμπες Τ8 οπως μου ειπε ο υπαλληλος και εναν θερμοστατη.αντε με τοκαλο να το παρεις!!
Πριν αρχισω τις δικες μου αποριες να σας πω το εξης.Μ ενδιαφερει το ενυδρειο μου να ειναι πυκνοφυτεμενο,κοινωνικο μα πανω απ ολα YΓΙΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ.Πρωτα μ ενδιαφερουν αυτα και σε τελευταιο σταδιο αν θα ειναι ομορφα τα ψαρια μου.
Για να πω και τι μου αρεσει παντως θα προτιμουσα ενα συνυασμο απο αρλεκινους και γατοψαρα,κορυντορας εννοεις?? μιας και οι συνθηκες του νερου ειναι πανω κατω ιδιες.Γενικοτερα τα κοπαδοψαρα με εχουν τραβηξει πιο πολυ.Εχω διαβασει βεβαια οτι δεν ενδεικνειται τοσο για αρχαριους αφου απαιτουν χαμηλο PH καθως και συσκευη αντιστροφης οσμωσης(ειναι λιγο ακριβη που ρωτησα(100ευρω?)).μπορεις να βρεις compact ΑΟ με καμια 60 ευρω....ή και πιο φθηνη μεταχειρισμενη μεσα απο αγγελια...προσφατα πηρα ΑΟ 5 σταδιων 50 ευρω ελαχιστα δουλεμενη απο συγχομπιστα...Αν ξεκινησω με guppys(αφου ειναι για αρχαριους) με τι αλλο θα μπορουσα να τα συνδυασω..μου αρεσει ο συνδυασμος με πλατυ γιατι και μικρα ειναι σε σχεση με τα αλλα ζωοτοκα και φιλησυχα..
Επισης εχω αποφασισει να αγορασω εξωτερικα φιλτρο και εδω θελω τη βοηθεια σας να μου προτεινετε καποια. eheim και fluval εχω δουλεψει πολυ ικανοποιημενος...και για τα τετρα λενε καλα λογια εδω...
Οσο αφορα τα φυτα,επειδη ειδα μια λιστα με ευκολα θα χρειαστω και υποστρωμα?Θα χρειαστω και CO2?o φωτισμος ποσο σημασια εχει.?Σ αυτα εχω μπλεχτει λιγο.Νομιζω τα φυτα μπορω να τα βαλω απο την πρωτη μερα σωστα..?
οχι απαραιτητα διοξειδιο και υποστρωμα για ευκολα φυτα...ποσα βατ ειναι οι λαμπες του ενυδρειου?
Τελος εδω παραγγειλει απο ebay τα υγρα τεστ της ΑPI και θα ξεκινησω το στρωσιμο με αμμωνια.

Ευχαριστω εκ των προτερων για τη βοηθεια σας και σορρυ αν φανηκα κουραστικος.\

Κωστας....
καλη συνεχεια!!!
__________________

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 28-10-10 στις 08:10
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01516 seconds with 10 queries