Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 23-01-04, 02:27
Giorgos Ο χρήστης Giorgos δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB

Περιοχή: Κορυδαλλός
Προεπιλογή

Προσπάθησα αλλά δεν μπορούσα να αφήσω αυτό το topic χωρίς σχόλιο.

Καταρχάς το πιο σουλουπωμένο από τα τρία είναι το φυτεμένο ενυδρείο 100 λίτρων. Μπορείς να το βελτιώσεις κι άλλο βέβαια.

Στο πρώτο μου φαίνεται πως τα μωρά είναι Archocentrus nigrofasciatus και είναι αμέτρητα! Κάτι πρέπει να κάνεις εκεί.

Πάμε τώρα στην περίπτωση του 500λιτρου.
1) Δεν μπορώ να καταλάβω τον διάκοσμο εκτός από τις πέτρες και τα φυτά. Αριστερά μοιάζει με.....? Δεν ξέρω. Στην πλάτη τι έχεις βάλει;
2) Έχεις πάρα πολλά ψάρια για το ενυδρείο αυτό τα οποία γίνονται κατά πολύ μεγαλύτερα απ'ότι είναι τώρα.
3) Τα περισσότερα ψάρια εκεί μέσα είναι τελείως ασύμβατα μεταξύ τους. Το ότι δείχνουν καλά δεν σημαίνει ότι είναι. Το βασικότερο λάθος απ'όλα είναι ότι έχεις μπερδέψει αφρικάνικες με αμερικάνικες κιχλίδες.
4) Για το γκαλαχερ δεν θα πω τίποτα.

Νομίζω ότι ο κ. Γ. Ρεκλός σου είπε ότι μπορείς να βάλεις τα παπαγαλόψαρα μαζί με κιχλίδες (μάλλον εννοείται αφρικάνικες) μη γνωρίζοντας την μίξη κιχλίδων που έχεις κάνει και σίγουρα μη γνωρίζοντας ότι θα έβαζες, μεταξύ των άλλων, 5 (τουλάχιστον τόσα μέτρησα) παπαγαλόψαρα.
Θα πρέπει πριν προχωρήσουμε στην αγορά ψαριών (ειδικά στις κιχλίδες [αμερικάνικες και αφρικάνικες]) να γνωρίζουμε τι παίρνουμε και περι τίνος πρόκειται αλλιώς θα υπάρξουνε προβλήματα στο μέλλον.
Το σωστό θα ήταν να αποφασίσεις ποιες κιχλίδες θέλεις και να κρατήσεις μόνο της μιας ηπείρου.

Page generated in 0,01419 seconds with 10 queries