Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 26-10-10, 10:36
Το avatar του χρήστη thanasisg
thanasisg Ο χρήστης thanasisg δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Γέρακας - Λαμία
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ύδωρ Εμφάνιση μηνυμάτων
Διαφωνώ μαζί σου, όχι σε αυτά που λες, αλλά στο ότι υποστηρίζεις ότι δεν υπάρχουν εναλλακτικοί τρόποι και τεχνικές για να φτάσεις στο ίδιο αποτέλεσμα. Και αυτή την θέση σου την έχω δεί και σε άλλα ποστ σου.

Κανένας αρχάριος δεν μπορεί να μάθει "ΠΡΙΝ ακόμα αρχίσει να ασχολείται, πως το χόμπυ του ενυδρείου απαιτεί ΤΕΡΑΣΤΙΑ υπομονή" γιατί απλά δεν θα ήταν αρχάριος.

"Οι ακριβείς μετρήσεις είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ στο χόμπυ μας": Καλό είναι να γίνονται περιοδικά, αλλά δεν είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ. Πόσοι από εμάς (και εγώ προσωπικά) δεν έχουν παραλήψει μετρήσεις γιατί έλειπαν, γιατί δεν είχαν χρόνο, ή γιατί απλά βαρέθηκαν? Αν το ενυδρείο έχει στρώσει καλά και κάνεις τις αλαγγές σου όπως πρέπει δεν υπάρχουν πολλοί λόγοι που μπορούν να διαταράξουν την ισορροπία τού ενυδρείου, για να είσαι αναγκασμένος να κάνεις ακριβείς μετρήσεις συνέχεια. Και όταν λες ακριβείς, πόσο ακριβείς εννοείς?

Αυτό που θέλω να πω γενικά είναι ότι υπάρχουν και άλλοι τρόποι να καταλήξει κανείς στην Ιθάκη, χωρίς να είναι απαραίτητο να είναι τόσο απόλυτος!!!

Όσο ζω διαβάζω
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01389 seconds with 10 queries