Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 26-10-10, 06:59
bokostas Ο χρήστης bokostas δεν είναι συνδεδεμένος
Banned

Περιοχή: Θεσσαλονίκη Καλαμαριά
Προεπιλογή

Φυσικά μπορεί να στρωθεί κι έτσι όπως λες Ύδωρ. Εγώ πάντως προτείνω πάντοτε στρώσιμο με μπόλι, καθαρά για τους εξής πρακτικούς λόγους:

1. Γιατί είναι πιο γρήγορο (κι ως γνωστόν ο αρχάριος δεν κρατιέται), αφού σε μερικές ώρες μπορεί να βάλει το πρώτο ψάρι.
2. Γιατί είναι πιο εύκολο, αφού δεν χρειάζεται να υπολογίσει τίποτε και να σπαζοκεφαλιάσει με σύριγγες, ml, cc, ppm, συγκεντρώσεις κλπ.
3. Γιατί είναι ασφαλέστερο (αν είναι υγιές), αφού αν βάλει 5πλάσιο μπόλι, τόσο το καλύτερο, πράγμα που δεν ισχύει με την αμμωνία.
4. Γιατί φαίνεται στα μάτια του αρχάριου λιγότερο πολύπλοκο κι "επιστημονικό" και άρα τον πείθεις ευκολότερα να μην το παραλείψει στο στήσιμο.
5. Για προσωπικούς λόγους, γιατί έχω μπολιάσει γύρω στα 50 φίλτρα με επιτυχία 95% (δεν λέω ότι με αμμωνία θα είχα μικρότερη επιτυχία) και
6. Γιατί είναι ωραίο να γνωριζόμαστε κι από κοντά (ειδικά με τις συνχομπίστριες), αντί να τις στέλνουμε στον πρώτο τυχόντα φαρμακοποιό.

Και φυσικά δεν υπάρχει πνεύμα αντιπαράθεσης, αλλά αν θέλεις αντιπαράθεση, σε προκαλώ να μου καταρρίψεις το ακλόνητο επιχείρημα Νο6.
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01229 seconds with 10 queries