12-01-04, 17:48
|
 |
Member
|
|
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
|
|
Συνέχεια...
Καλημέρα και καλή εβδομάδα!! Πήγα χθές σε μια φίλη μου για καφέ που έχει ενυδρείο εδώ και πολλά χρόνια. Έχει 7 ψαράκια μεταξύ των οποίων και ένα ζευγάρι Firemouth τα οποία μου άρεσαν πάρα πολύ! Μου είπε ότι όταν ενοχληθούν αλλάζουν χρώμα! Τέλος πάντων μου είπε το εξής κουλό!!! Ότι αλλάζει νερό στο ενυδρείο μία φορά τον χρόνο!!! Άρα είναι καθαρά θέμα ιδιοσυγκρασίας των ψαριών που επιζούν έτσι... Αυτό επιβεβαιώνει την θεωρία μου ότι παίζει μεγάλο ρόλο ο παράγων τύχη και ο χαρακτήρας και η ιδιοσυγκρασία των ψαριών... Μου έδωσε κι ένα φακελάκι Aqua Vita filter starter. Λέτε να το βάλω; Διστάζω.. Γιώργο ευχαριστώ, θα βάλω χρονοδιακόπτη αλλά θέλω να έχει και dimmer. Θα ρωτήσω.. Chris το φίλτρο το πήρα μαζί με το ενυδρείο και μου είπαν ότι είναι το κατάλληλο για τα 125 λίτρα του! Το φίλτρο βυθού δεν θα το βγάλω επειδή δεν θα βάλω άλλα αληθινά φυτά. Θα κρατήσω μόνο το ένα που έχω και κάποιος μου είπε ότι αυτό το φυτό δεν θέλει τις ρίζες του μέσα στο χαλίκι και καλά θα κάνω να το δέσω στο driftwood. Οπότε αυτό και θα κάνω. koulio τι στο καλό σημαίνει ΙΜΟ?
|