Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #4  
Παλιά 13-10-10, 11:34
Μανος Θες Ο χρήστης Μανος Θες δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 18-12-2009
Περιοχή: Θεσσαλονικη
Μηνύματα: 83
Προεπιλογή

Exelix προτιμησα τα υπολοιπα σε pm, πρωτον γιατι ο καθε κατοχος εχει διαφορετικες αναγκες και αλλα προβληματα, και δευτερον γιατι μετα παει σε πολυ εξειδικευμενη πληροφορηση η οποια μπερδευει και το search engine με πληροφοριες αχετες με τα ψαρια(και ας μην ξεχναμε οτι το φορουμ ειναι σχετικο με ενυδρεια,τα αλλα sections εγιναν για να βοηθησουν τους ζωοφιλους χρηστες).
Παραυτα ο συνονωματος Μανος εχει τα pm που του εστειλα-σε εμενα δεν κραταει τα απεσταλμενα,το γιατι παλευω ακομα να το μαθω- ,οποτε μπορει να τα κανει copy paste ,ωστε να παρακολουθησουν και αλλοι την συζητηση.
Εξαλου δεν ειπαμε και κανα μυστικο εκπαιδευσης απο το Θιβετ(μονο ενα,χεχεχεχε).

Φιλε Μανο,σχετικα με το φυλλο το καθε ενα εχει τα συν και τα μειον του, και εχει να κανει πολυ και με το χαρακτηρα του εκαστοτε κατοικιδιου. Οτι γραψω ειναι γενικα στοιχεια που μαζεψα απο εδω και απο εκει,καποια εμπειρικα,καποια απο κτηνιατρους,καποια απο ιντερνετ κλπ κλπ..

Παντως μιλωντας με κατοχους θηλυκων ειχαν πιο 'γλυκα',χαδιαρικα και ηρεμα ζωα -σε σχεση με τα αρσενικα- ,αλλα οταν γεννησουν απο κουνελια γινονται λιονταρια...
Επισης με οποιον εχω μιλησει,απο πετ σοπ,ιδιοκτητες ,γιατρους κλπ, μου λενε καθετα οτι ενηλικο θηλυκο μαζι με θηλυκο στο κλουβι=προβλημα.

Τα αρσενικα ,οπως και ολα τα αρσενικα στη φυση, ειναι πιο 'κεφαλες' και χαζοβιολιδες, με πιο αστειες συμπεριφορες και πολυ πιο δραστηρια. Επισης μπορεις να εχεις δυο μαζι,αρκει να μην εχει καπου κοντα και θηλυκια,οπου και δημιουργειτε εντονος ανταγωνισμος,τραυματισμοι κλπ.


Τα αρνητικα ειναι τα 'καμωματα 'οταν δεν εχει ορεξη για χαδια,η αναγκη για σεξ λογο ορμων στην ενηλικιωση-και η εκτονωση σε μπαλονια,χνουδωτα ζωακια,παντοφλες κλπ-, και τουλαχιστον κατι που ειδα στον δικο μας και κανα δυο ακομα, οσο μεγαλωνει τοσο λιγοτερο χαδιαρης γινεται.


Και κατι τελευταιο και αρκετα σημαντικο που το εμαθα προσφατα απο την τρομερη και φοβερη κουνελομαστερ κτηνιατρο μας.
Εχει παρατηρηθει σε αρκετα μεγαλη συχνοτητα οτι σε ενεργα σεξουαλικα ζευγαρια κουνελιων ,μετα τη στειρωση του αρσενικου εαν παραμεινουν στο ιδιο κλουβι, η θηλυκια εαν δεν 'ικανοποιηθει' ,βγαζει επιθετικες συμπεριφορες και πολυ συχνα τραυματιζει στα γεννητικα οργανα τα αρσενικα.

Αυτα απο μενα, καλη συνεχεια με την νανοκουνελα σου
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01617 seconds with 10 queries