Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #1013  
Παλιά 05-10-10, 01:31
giannisaek Ο χρήστης giannisaek δεν είναι συνδεδεμένος
Banned
 
Εγγραφή: 15-10-2009
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Μηνύματα: 834
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από chemical mac Εμφάνιση μηνυμάτων
Εγώ μετά από πολύ καιρό που είχα να έρθω χάρηκα που είδα κάποιες γνωστές φάτσες και πάλι (Kλεόβουλος, Λούση, Μποκόστας, Nikosm1), γνώρισα νέους (DrBig, ΓιάννηςΑεκ - που για κάποιον λόγο φώναζα Τάσο και για κάποιο δικό του λόγο μου απαντούσε , το ζευγάρι που καθόταν δίπλα μου και δεν θυμάμαι τα ονόματα τους , τον Αλεξσαλόνικα) κι άλλους.
Αυτό που έχω να πω είναι όποιο μαγαζί και να επιλέξετε για τις συναντήσεις αυτόν τον ψιλοχαμό με τα χωριστά πηγαδάκια δεν πρόκειται να το γλυτώσετε. Οπότε το μόνο που χρειάζεται είναι καλή διάθεση.
Χάρηκα και εγώ που σε γνώρισα. Το ζευγάρι που καθόταν δίπλα σου είναι ο Τάσος ( ΤΑΣΟΣ ) με την γυναίκα του, και όταν φώναζες Τάσο έβλεπες εμένα και σ' ακούγαμε όλοι.
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από christsos Εμφάνιση μηνυμάτων
Για το θέμα του μαγαζιού είμαι μέσα και για ''Bennigans'',αφού βλέπω ότι εξυπηρετεί τελικά και άλλες καταστάσεις...όπως οικογένειες, παιδιά κ.λ.π.
Είναι κάτι το οποίο δεν είχαμε σκεφτεί,αλλά είναι κάτι που πρέπει να σκεφτούμε και τώρα,γιατί δεν υπάρχει λόγος να ψάχνουμε άλλα μαγαζιά,αφού για να μαζευτούν 20-30 άτομα,σε μέρος που θα έχει ''άνετο πάρκινγκ'' ,''φθηνό και καλό καφέ'' με συνοδεία κουλουράκια,γρήγορη εξυπηρέτηση,ωραίο κόσμο,διαμπερές εξωτερικό κλειστό χώρο...για να μπορούμε και να καπνίζουμε...αλλά πάνω από όλα ''παιδική χαρά''.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη giannisaek : 05-10-10 στις 01:31 Αιτία: Automerged Doublepost
 
Page generated in 0,01537 seconds with 10 queries