Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panos-alex/polis
ολα γινονται αρκει να γινονται με ευθυνη και συναισθηση των πραξεων μας...αλλα αυτο δε συμβαινει..γιαυτο φτασαμε εδω που φτασαμε.
|
και ποιος ειπε πως δεν εχω η ειχα μπασταρδακια ??? απλα ειμαι φαν και με αυτη τη ρατσα
κοιτα πανο η καλος η κακος ο ανθρωπος εφτιαξε με διαφορες αναπαραγωγες ρατσες κανεις δε ξερει αν ενα μπασταρδο απο το δρομο ειναι ανωτερο απο ενα σκυλι
(αναγνωρισμενης) ρατσας εχω δει προσοπικα μπασταρδο μαζεμενο απο το δρομο να αφυνει πισω καθαροαιμα κυνιγοσκυλα σε ολα
φτιαχνουμε ενα σκυλο για οποιο σκοπο το θελουμε λιπον τι παει να πει οτι δεν ειναι ρατσας ????
ακομα και τα κοπριτακια στο δρομο ειναι ρατσα απλα δεν ειναι αναγνωρισμενη
και τα πιτ μουλ πριν 7 χρονια αμα θυμαμαι καλα δεν ηταν ρατσα μπασταρδα τα λεγανε
τα ντομπερμαν 10-13 διαφορετικα αιματα μπορει και παραπανω αναγνωριστηκε σα ρατσα πριν 4 χρονια καποιος αλλαξε τη ρατσα με νεο αιμα αυτο δεν ειναι μπασταρδο ???
εγω λεω και παλι σκοπος ειναι να γυνει ενυμεροση στους ανθρωπους μια που ειμαστε ανωτερα οντα (λεμε τωρα ) και να υπαρχει σκληρη νομοθεσια απεναντι σε τετεια θεματα εδιωξες το σκυλο στο βουνο 2 χρονακια φυλακη κατι τετειο και να σε αναγκαζει να τον παρεις πισο και να ερχετε μια ηπηρεσια και να ελενχει αν θελουμε ολα γυνοντε (τοσους κοπριτες εχουμε και καθοντε )