Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 30-09-10, 16:58
bokostas Ο χρήστης bokostas δεν είναι συνδεδεμένος
Banned

Περιοχή: Θεσσαλονίκη Καλαμαριά
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από fishme1 Εμφάνιση μηνυμάτων
κανενας σκυλος δεν εχει δικαιωμα να αναπαραχθει ουτε καθαροαιμος ειτε ημιαιμος οπως τον "φτιαξαμε"
καποτε γιατι μας εκανε αν μας κανει ακομα θα αναπαραχθει
δικαιωματα του ειναι να μην κακοποιειται , να μην πειναει και να ειναι μελος μιας αγελης τιποτα αλλο δεν ειναι αυτονοητο για τον σκυλο
Για μένα Νίκο είναι πολύ περισσότερα τα αυτονόητα και κυρίως είναι αυτονόητο ότι δεν μπορώ να τον δω σαν εργαλείο.

εγω που ασχολουμαι με ενα κυναθλημα και θελω εναν σκυλο χωρις φοβιες με γερα νευρα , ταχυτητα , ενταση και μαχητικοτητα , πηρα ενα κουταβι του οποιου ο πατερας προερχεται απο παλιες γραμμες γαλλικου και βελγικου ρινγκ και η μητερα απο γραμμες του εκτροφειου boscaille δεν επρεπε να το κανω δηλαδη ;
Κι αν σου έβγαινε φοβιτσιάρης ή αργός ή δειλός ή τέλος πάντων άχρηστος για το κυνάθλημα τι θα τον έκανες? Μ' ενδιαφέρει πολύ η απάντησή σου.

θα ξεγραψουμε δηλαδη την χρηστηκοτητα του σκυλου που τον εκανε αγαπητο στον ανθρωπο τα τελευταια 10.000 χρονια επειδη πρεπει να φορτωθω τα σκατα των σκυλογονιων ;
Η χρηστικότητα του σκύλου, νομίζω θα έπρεπε να είναι η τελευταία λεπτομέρεια όταν επιλέγουμε, προφανώς διαφωνούμε.

οχι , να σταματησει ο καθε ασχετος να βαζει σκυλους να πηδηχτουν και εγω απλα δεν θα ενισχυω το προβλημα ... και αν εχω χωρο και χρονο θα εχω και ενα πρωην αδεσποτο να προσεχω
Αυτός που τους βάζει κάνει λάθος (συνήθως οι εκτροφείς), όπως κι αυτός που τους εμποδίζει.
....
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01418 seconds with 10 queries