Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 30-09-10, 12:58
bokostas Ο χρήστης bokostas δεν είναι συνδεδεμένος
Banned

Περιοχή: Θεσσαλονίκη Καλαμαριά
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από amalia Εμφάνιση μηνυμάτων
.....
Δε μπορω να καταλαβω που ακριβως ειδες στα λογια μου οτι εχω το "ψωνιο" των καθαροιαμων εκθεσιακων εκτροφικων σκυλων και χρησιμοποιεις αυτο το επιχειρημα... ειλικρινα θα ηθελα να μου πεις!
Στα παρακάτω λόγια σου το είδα Αμαλία:
...γιατι δεν κουραστηκε να ψαξει, να ενημερωθει για τις φυλες, γιατι δεν κουραστηκε να βρει εναν σωστο υπευθυνο εκτροφεα να το παρει, ..., γιατι δεν περιμενε μηνες μεχρι να γινει μια γεννα, ...γιατι δε τον ενδιαφερει ... να κανει εξοδα και να κατεβει σε Εκθεσεις μορφολογιας .....
Και εξηγούμαι: Όλα αυτά που προβάλεις σαν υπεύθυνη στάση (και βεβαίως είναι, σε σχέση με την αγορά από πετσόπ), για μένα φαντάζουν εντελώς
περιττά και ανεύθυνα, όταν γύρω μας υπάρχουν χιλιάδες αδέσποτα που έχουν την ανάγκη μας. Και όσο ένοχος είναι αυτός που τα πέταξε στο δρόμο,
άλλο τόσο ένοχος είναι στα δικά μου μάτια κι αυτός που όταν θελήσει να αποκτήσει έναν σκύλο κι ενώ έχει την ευκαιρία να σώσει μια αθώα ψυχή,
προτιμάει να ενημερώνεται για τις φυλές, να ψάχνει τον σωστό εκτροφέα, να περιμένει μήνες τη γέννα, για να κατεβαίνει σε εκθέσεις μορφολογίας.
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01286 seconds with 10 queries