30-09-10, 11:15
|
Banned
|
|
Περιοχή: Θεσσαλονίκη Καλαμαριά
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από fishme1
βαζεις λογια στο στομα μου
ειπα να ριξουμε φολες ;
Όχι δεν είπες, απλά συνέχισα την σκέψη σου περί χρησιμότητας.
φολες θα φανε τα σκυλια που δεν προσφερουν τιποτα και πεταγονται στον δρομο τα σκυλια που προερχονται απο μια εκτροφη με εναν στοχο συγκεκριμενο σπανια δεν κανουν για τιποτα
Βλέπεις τα σκυλιά σαν αντικείμενα, σαν την καραμπίνα του κυνηγού ή την γκλίτσα του βοσκού, ή τον συναγερμό του σπιτιού.
Δεν υπάρχει σκυλί που να μην προσφέρει τίποτε, όλα τους θα σου προσφέρουν την ψυχή τους ανιδιοτελώς, ειδικά τα αδέσποτα.
αντιθετως τα ημιαιμα που ζευγαρωνει ο καθε σκυλομπαμπας ειναι πολυ πιθανο να βρεθουν στον δρομο απλα και μονο γιατι δεν χρησιμευουν καπου
Και τα μισά είναι κυνηγόσκυλα που δεν έκαναν καλά την δουλειά τους κι ας εκτράφηκαν για να χρησιμεύσουν κάπου.
και αν μου πεις οτι θα πανε σε οικογενειες να τους κρατανε συντροφια , θα σου πω ξανα οτι υπαρχουν ενα εκατομμυριο αδεσποτα στα καταφυγια και στους δρομους
Γιατί οι οικογένειες που θέλουν σκυλί για συντροφιά, διαλέγουν καθαρόαιμο, επηρεαζόμενες από την διαφήμιση που κάνουμε στους εκτροφείς.
αν πραγματικα λοιπον τα νοιαζεσαι θα παρεις απο εκει σκυλο
Από εκεί παίρνω.
και ναι ειμαστε το εξυπνο ειδος
Επίτρεψέ μου να αμφιβάλλω, γιατί δεν είδα ποτέ σκύλο να βασανίζει άνθρωπο, ή να τον σκοτώνει χωρίς λόγο.
τα σκυλια και οι κοτες κλπ ειναι ζωα
Ενώ εμείς δεν είμαστε?
οι αγαπουλες ειναι κολπακια μαρκετινγκ και συμφεροντων και για να το παω και πιο περα σου λεω οτι και οι σταυροφορειες στο ονομα της αγαπης γινανε
|
Έχεις κάθε δικαίωμα να μην αγαπάς τα σκυλιά, μην μας βάζεις όμως όλους στον ίδιο ντουρβά.
|