Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 30-09-10, 11:10
Το avatar του χρήστη amalia
amalia Ο χρήστης amalia δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Αττικη
Προεπιλογή

Κωστα αυτος που θα αγορασει απο το πετ σοπ το "καθαροαιμο" του , φυσικα και πιθανον να ειναι ενας απο αυτους που σου μελλον θα το παρατησει στο δρομο.. Στατιστικα τα περισσοτερα καθαροαιμα που βρισκονται στο δρομο ειναι με microchip Ουγγαριας απο puppy mills..Αμεσως μετα ακολουθουν οι γεννες των ιδιωτων....
Kαι θα το κανει ξερεις γιατι? Γιατι δεν ειναι συνηδητοποιημενος. Γιατι απλα θελει ενα μικρο χνουδωτο σκυλακι για δωρο στο γιο του, γιατι δεν κουραστηκε να ψαξει, να ενημερωθει για τις φυλες, γιατι δεν κουραστηκε να βρει εναν σωστο υπευθυνο εκτροφεα να το παρει, γιατι δεν πρεπει να πεισει κανεναν για ποιους λογους θελει ενα σκυλο στη ζωη του, γιατι δεν περιμενε μηνες μεχρι να γινει μια γεννα, γιατι το πληρωσε μονο 300 ευρω, γιατι δε τον ενδιαφερει να ασχοληθει με το σκυλο του, να επενδυσει συναισθηματικα, να κανει σπορ, να κανει εξοδα και να κατεβει σε Εκθεσεις μορφολογιας ... γιατι...γιατι... γιατι... Πιο μεγαλη ερευνα θα εκανε αυτος ο ανθρωπος αν αγοραζε παπουτσια!
Εννοειται οτι και αυτος ειναι εξισου ανευθυνος!

Κανεις ποτε δεν ειπε ΠΟΤΕ οτι τα ημιαιμα σκυλακια ή τα σκυλακια που πιθανον κουβαλανε κληρονομικα προβληματα πρεπει να πεταχτουν ή να δηλητηριαστουν... Κακως το σκεφτηκες καν... εχουν ακριβως το ιδιο δικαιωμα να ζουν ευτυχισμενα διπλα στον ανθρωπο σε ολη τους τη ζωη.. το να αναπαραγονται ομως ειναι αλλο θεμα...
Δε μπορω να καταλαβω που ακριβως ειδες στα λογια μου οτι εχω το "ψωνιο" των καθαροιαμων εκθεσιακων εκτροφικων σκυλων και χρησιμοποιεις αυτο το επιχειρημα... ειλικρινα θα ηθελα να μου πεις!

Οσον αφορα στα αδεσποτα, εννοειται οτι σε οποιον επιθυμει σκυλο το πρωτο που του λεω ειναι να παει μια βολτα απο ενα καταφυγιο... Εαν βεβαια επιθυμει καποια συγκεκριμενα χαρακτηριστικα απο το σκυλο του π.χ φυλαξη, agility κλπ δε θα του πω να παει σε καταφυγιο αλλα σε εναν υπευθυνο εκτροφεα.
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01434 seconds with 10 queries