Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 09-12-03, 14:23
Discos Ο χρήστης Discos δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB

Περιοχή: Αθηνα - Ηλιουπολη
Αποστολή μηνύματος AIM στον/στην Discos
Προεπιλογή

To RIO180 ειναι ενα κορυφαιο ενυδρειο για εμενα. Βεβαια εγω συμφωνω με τον ΤΑΝ. Το εσωτερικο φιλτρο του ειναι τελειο σαν βοηθητικη δουλεια, καθως πρωτα απο ολα κανει αψογο μηχανικο φιλτραρισμα στην αρχη του, πανω πανω στην στηλη των υλικων και ειναι παιχνιδι ο καθαρισμος του σε σχεση με το ανοιξε κλεισε ενως οποιουδηπωτε εξωτερικου, εχει 4 σφουγγαρια για βιολογικο και εναν πολυ καλο ποιοτηκα θερμοστατη και προσθετη ενα 3Χ στην συνολικη κυκλοφορια του νερου. Επιπλεον δεν ειναι ακομψο να πιανει ολη την πλευρα μεσα στο ενυδρειο σου. Το χημικο με το σφουγγαρι ανθρακα ομως δεν με τρελενει.

Η μονη ενσταση μου ειναι πως σιγουρα θελεις και ενα εξωτερικο φιλτρο για να ειναι 100% καλυμενος. Το εσωτερικο φιλτρο βοηθαει παρα πολυ αλλα δεν αρκει μονο του. Δες το και σαν μαι επιπλεον σιγουρια. Εαν κατι παθει το ενα η μπουκωσει η οτιδηπωτε δεν θα χασεις τα ψαρακια σου.

Ο ηλεκτρονικος μηχανισμος στα φωτα ειναι οτι καλυτερο υπαρχει και στις λαμπες το setup ειναι για φυτεμενο ενυδρειο. Μια λαμπα για φυτα και μια για φυτα και ψαρια. Εγω το εχω εδω και εναμιση χρονο περιπου και ειναι αψογο περα απο το φινιρισμα που ειναι υπερανω κριτικης.(σε ξυλινο φινιρισμα δεν παιζετε).

Για αεραντλια δε χρειαζεσαι αφου ο κυκλοφοριτης του RIO180 εχει στην εξοδο του νερου υποδοχη για αερα.

"Αυτος που δεν εχει κανει ποτε λαθος, ειναι αυτος που δεν εχει δοκιμασει ποτε κατι καινουργιο"
Albert Einstein

"Οταν λες παντα την αληθεια, δεν χρειαζεται ποτε να θυμασαι τι ειπες"
Μαρκ Τουαιην

Reef Keeping - Coral Magazine - Advanced Aquarist
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01371 seconds with 10 queries