Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 29-09-10, 13:26
Το avatar του χρήστη amalia
amalia Ο χρήστης amalia δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Αττικη
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GioM Εμφάνιση μηνυμάτων
Ξεκόλλα ρε κορίτσι μου! Μια βδομάδα έχουν που γεννήθηκαν. Φυσικά μπορώ να δηλώσω τη γέννα. Για να ξέρω τι γίνεται με τις αηδίες που μου έλεγες πήρα τηλ. και μου είπανε αυτή την τιμή. Σταμάτα να το παίζεις ξερόλας και ψάξε κάποια πράγματα πριν αρχίσεις να παραπληροφορείς τον κόσμο! Δεν είναι δικαιολογίες. Απίστευτες είναι οι αηδίες που λες. Μ' έβαλες και πήρα τηλ. και τώρα μου λες ότι δεν ισχύουν αυτά που μου είπανε. Δεν φταις εσύ όμως. Εγώ φταίω που ασχολήθηκα έστω και με το να πάρω τηλέφωνο. Απλά ήθελες κάτι να πεις και είπες να το παίξεις έξυπνη! Μπράβο!
Συνεχιζεις να μου επιτιθεσαι χωρις λογο.. ευγε!
Εγω ξεκολλημενη ειμαι ... εσυ παλι?
Βλακειες δε λεω... ουτε ξερολας ειμαι. Παρε τον ΚΟΕ (αν ξερεις τι ειναι) και ρωτα να μαθεις και ασε τις επιθεσεις Αν και στο ειπα το κοστος ηδη...
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από fishme1 Εμφάνιση μηνυμάτων
οι κτηνιατροι απο τις δυο γεννες θα τσιμπησουν λεφτακια και μετα θα σου πουν οτι πρεπει να στειρωθει για να μην παθει πυομητρα , χωρια το καραγκιοζιλικι με τα εμβολια που μονο στην Ελλαδα γινεται σε τοση εκταση

στην πραγματικοτητα τα θυληκα ζωα καταπονουνται παρα πολυ κατα την κυοφορια και την γεννα και θελουν ειδικη διατροφη βιταμινες θρμανση και διαφορα αλλα σου τα ειπε αυτα κανενας κτηνιατρος ;

οι περισσοτεροι κτηνιατροι ειναι απλα οτι ειναι οι περισσοτεροι πετσοπαδες στο χομπυ μας
Πες τα ρε Νικο μπας και βγει κανεις απο το σκοταδι!
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από harris samos Εμφάνιση μηνυμάτων
εγω ξερω οτι τα πεντιγκρι κοστιζουν πολυ
τα σκυλια ηταν δηλωμενα αφου κατεβαιναν σε πρωταθληματα
Πιθανον τα σκυλια του να συμμετειχαν σε Εξετασεις Εργασιας και να ειναι πρωταθλητες.. δεν ειναι απαραιτητη η καθαροαιμια με perdigree γι'αυτο...καπου ισως εχεις μπερδευτει.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη amalia : 29-09-10 στις 13:26 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01581 seconds with 10 queries