Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 29-09-10, 10:51
Το avatar του χρήστη fishme1
fishme1 Ο χρήστης fishme1 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: νεαπολη-νικαια
Προεπιλογή

λοιπον....

εχω σκυλο που τον μαζεψα απο τον δρομο τον Παρη
ο Παρης ηταν προιον της πονοψυχιας καποιου αδαη να νιωσει η σκυλα του μανα και ο σκυλος του γ...μηκουλας , τα κουταβια βρεθηκαν στον δρομο , ο Παρης βρηκε ενα σπιτι τα αλλα δεν ξερω ...

οι σκυλοι ουτε την μητροτητα αντιλαμβανονται ουτε την πραξη , οσο οσφρηζονται ορμονες οιστρου τους σηκωνεται , πριν και μετα δεν εχουν την νοητηκη ικανοτητα να το φανταστουν

αν εχεις ενα σκυλο δεν χρειαζεται να μπει στην αναπαραγωγη , αν το κανεις και εχεις εξασφαλισει τα σπιτια εχεις κανει τις εξετασεις κλπ πολυ ωραια , προχωρα αλλα αυτα τα σκυλια που θα βγαλεις τι χαρακτηρα θα εχουν ; και για τι ακριβως θα χρησιμευουν ; για αγκαλιες και χαδια ;

ισως πια να ειμαι λιγοτερο φιλοζωος αλλα οι σκυλοι παντα δουλευαν για τον ανθρωπο , ειτε κυνηγουσαν, ειτε φυλουσαν τα κοπαδια ή το σπιτι , αυτα που θα βγαλεις εσυ που δεν θα κανουν για κατι τι θα τα κανεις ;
το βλεπω στον Παρη μεσα στο σπιτι θελει να ειναι εξω , εξω κανει και καλα τον μαγκα σε κανενα περαστικο , στο σπορ που κανουμε δεν τραβαει πολυ και φοβαται λιγο τους ανθρωπους

ο Παρης πια ζει στον κηπο , στην κλουβα του οταν λειπω το πρωι και αλητευει στον κηπο το βραδυ , παιζουμε κανουμε την υπακοη μας παμε τις προπονησεις του , αλλα δεν με ευχαριστει εμενα ενας τετοιος σκυλος , δεν μου κανει 100%

αρα για το σπορ χρειαστηκε να ψαξω και να βρω εναν σκυλο μιας συγκεκριμενης φυλης απο συγκεκριμενες γραμμες και με αληθινο πεντιγκρι (γενεαλογικο δεντρο) για να ειμαι σιγουρος οτι θα τα καταφερει εκει που θελω να τον χρησιμοποιησω

θα με πειτε τεχνοκρατη οτι βλεπω τους σκυλους σαν εργαλεια κλπ θα σας πω οτι δεν ειναι ακριβως ετσι αλλα παρτε το οπως θελετε

που το παω

οτι οι περισσοτεροι σκυλοι δεν κανουν για καποιους σαν και εμενα - χεστηκατε ξερω -

οι σκυλοι που θα ζευγαρωσει ενας που εχει απλα σκυλο για παρεα παλι δεν θα κανουν για κατι αλλα δεν τους θελει και για κατι

οποτε

υπαρχουν ενα καρο αδεσποτα εκει εξω που πρεπει να βρουν ενα σπιτι , μπορεις αντι να δημιουργησεις 10 ή 1000 σκυλους που δεν θα κανουν και δεν θα τους θες για κατι ( και μπορει να εχουν και φοβιες λογω λαθους " εκτροφης " οποτε μονο καλα δεν θα ζησουν ) να παρεις σπιτι σου ενα απο τα σκυλια που οπως και ο Παρης ειναι προιον καποιου που ηθελε απλα να " χαρει τον ερωτα ο σκυλος του "

διαθετω καλλιεργειες ζωντανων τροφων για τα μελη του πανελληνιου συλλογου φιλων του ενυδρειου
Νικος
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01513 seconds with 10 queries