Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 28-09-10, 11:06
Το avatar του χρήστη Roussaks
Roussaks Ο χρήστης Roussaks δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Αρκαλοχωρι Ηρακλειου Κρητης
Προεπιλογή

Σε μια ρατσα Αμαλια με προσδοκιμο ζωης τα 9-10 χρονια μαξιμουμ ,κατα το προτυπο παντα, τα 5 θεουρουνται μεση ηλικια ...οσο γιατι το θελω το εγραψα παραπανω οπως και πως θα το κανω:
"Το σωστο με την αναπαραγωγη ειναι καπου στην μεση...ναι να εχω εναν απογονο...ναι αν ξερω δεκα(10) σωστα ατομα και ζευγαρωσω τον σκυλο μουυ γιατι θελουν σκυλακια και να βγαλει 8 κουταβια μονο ....οχι ομως για δηθεν καρκινους και κτλπ που δεν ισχυουν ή γιατι απλα ο σκυλος πρεπει να πηδ....ξη"
Αυτα για μενα ......

Αμαλια καταλαμβαινω οτι εισαι μελος σε φιλοζωικο σωματειο , και μπραβο σου , δεν αντιλεγω και γω εχω σκεφτει αρκετες φορες να παω να βοηθησω τα φιλοζωικα αλλα ολο κατι ακουω και λεω οχι θα κανω οτι μπορω μονος μου και εχω κανει οτι μπορω απο την πλεθρα μου .Δεν ξερω πως ειναι τα πραγματα πανω ..
Οσο για το θεμα αναπαραγωγης το ξερεις και το ξερω οτι δεν γινεται να σταματησει , οσο δεν υπαρχει νομος που να απαγορευει την ΠΩΛΗΣΗ ΖΩΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ απο ΠΕΤ και ΒΥΒ(back yourd breaders) ή η εκτροφη χωρις ελεγχους κτλπ ... θεματα που στην Ελλαδα ειμαστε πολυ πισω !!! ΔΕΝ χτυπαω στο θεμα ΠΑΙΔΕΙΑ γιατι αν εχεις παιδεια και σωστη αναπαραγωγη κανεις και σε σωστα ατομα πανε τα σκυλια σου και ολα καλα ...

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΜΗΝ ΑΝΕΒΟΥΝ ΟΙ ΤΟΝΟΙ !!!

Page generated in 0,01263 seconds with 10 queries