Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 04-12-03, 19:24
Το avatar του χρήστη mikenuke
mikenuke Ο χρήστης mikenuke δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Προεπιλογή

Εγω πιστευω φιλε μου οτι θα πρεπει να χρησιμοποιησεις ριζοσπαστικες μεθοδους για να το ταισεις!

Πριν καιρο που εκανα τσαρκα σε καποια σαιτ συναντησα μια σελιδα για δισκους οπου εξηγουσε διαφορους τροπους γα την παροχη φαρμακων και ελεγε πως ενας τροπος ειναι να του ταισεις το φαρμακο με τη βοηθεια μιας συριγγας κατευθειαν στο στομα του...αντι για βελονα χρησιμοποιουσε ενα σωληνακι...και μαλιστα εδειχνε μια φωτογραφια, οπου ειχε ενα δισκο εξω απο το νερο και τον ειχε στο χερια πανω σε μια υγρη πετσετα και με τη συριγγα του παρειχε το φαρμακο.

Νομιζω οτι ειναι δυνατον να δοκιμασεις να το ταισεις με αυτη τη μεθοδο.ΘΑ χρειαστεις μαλλον υγρη τροφη και συριγγα. φυσικα η ποσοτητα που θα πρεπει να του δωσεις θα ειναι ελαχιστη. Καπου ειχα διαβασει οτι το στομαχι ενος ψαριου ειναι περιπου οσο το ματι του.

Επισης ηθελα να συμπληρωσω οτι τα ψαρια δεν νομιζω οτι χρειαζεται να βλεπουν την τροφη για να την εντοπισουν η να καταλαβουν οτι υπαρχει τροφη καπου κοντα τους επειδη αυτο το καταφερνουν με την οσφρηση αρα μαλλον το ψαρι δεν εχει διαθεση να τραφει παρα δεν την βλεπει.

Ελπιζω να σου εδωσα καποια ιδεα, αν εχετε αντιθετη αποψη απο την δικη μου,παραπανω,παρακαλω πειτε την για να μην κανει οποιοσδηποτε κατι το οποιο μπορει να ειναι λαθος λογω της ιδεας μου.

Page generated in 0,01306 seconds with 10 queries