Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #36  
Παλιά 24-09-10, 17:52
Το avatar του χρήστη delta66
delta66 Ο χρήστης delta66 δεν είναι συνδεδεμένος
Professor
 
Εγγραφή: 29-09-2007
Περιοχή: Αθηνα
Μηνύματα: 19.360
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dragonld Εμφάνιση μηνυμάτων
Οσο κοστιζει ενα 2μετρο(μου εχουν ζητησει και 4500ευρω) μπορεις να κανεις μια δεξαμενη χρισημοποιοντας ξυλο,τσιμεντο η' ακομα και πισινα στο κοστος ενος rio 400.
Ας χτισουν τοτε καποιοι δεξαμενες και μετα απο αρκετο χρονο λειτουργιας (πανω απο χρονο) ας παρουσιασουν το αποτελεσμα και ας κανουν και ενας οικονομικο απολογισμο, ιδιως σε συντηρηση και λογαριασμο ΔΕΗ και το ξανασυζηταμε
Εγω θα ειμαι ο πρωτος που θα επικροτησω την προσπαθεια αποκαταστασης αυτου του ψαριου.
Σιγουρα δεν θα ζητησω τον Mekong ποταμο που ζει το ψαρι ταξιδευοντας πανω κατω σαν ταξιδευτης που ειναι, αλλα τα βασικα οπως και σε ολα τα ψαρια που "φυλακιζουμε" στα ενυδρεια. Μινιμουμ ομαδα, μινιμουμ διαστασεις χωρου, εξοπλισμος, διακοσμηση, ροη νερου, φωτισμος, παραμετροι νερου, συγκατοικοι.

-------------------------

Μην κανουμε επισης το λαθος και συγκρινουμε τον Πανγκασιο με τον Μονομαχο, οχι ως προς το μεγεθος φυσικα αλλα ως προς τη συμπεριφορα.
Ο μονομαχος ειναι ενα ψαρι που καθεται ακινητο ενω ο Πανγκασιος ειναι κολυμβητης.
Δεν μπορουμε να λεμε οτι ενω στο μονομαχο προτεινουμε μινιμουμ ενα ενυδρειο 20 λιτρων (30 εκ. μηκος, 5 φορες το μηκος του ψαριου) να κανουμε το ιδιο και για τον Πανγκασιο.

Πιο σωστα θα ηταν να το συγκριναμε με ενα κολυμβητη ροδοστομο.
Στους ροδοστομους (5 εκ μηκος ψαρι) προτεινεται μινιμουμ μηκος ενυδρειο το ενα μετρο, 20 φορες το τελικο μηκος του ψαριου.
Ας ξεκινησουμε να προτεινομε λοιπον για τον κολυμβητη Πανγκασιο (hypophthalmus 130 εκ), καταλληλο χωρο με μινιμουμ μηκος 20 φορες το μηκος του, δλδ μινιμουμ 26 μετρα και για τον Γκαλαχερ (sanitwongsei 250 εκ.) 50 μετρα μηκος.
__________________
O delta66 δεν εχει καμια σχεση με επαγγελματα που αφορουν το ενυδρειο και δεν εξαρταται απο σπονσορες, επαγγελματιες και διαφημισεις.
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 24-09-10 στις 17:52 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01415 seconds with 10 queries