Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 27-11-03, 23:13
Το avatar του χρήστη γαυρος
γαυρος Ο χρήστης γαυρος δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB

Περιοχή: Αλ - τσαντηρι
Προεπιλογή

Πωπω..περασαν περιπου 600 μερες που εχω μπλεξει με αυτη την τρελλοπαρεα ? Τωρα καταλαβα ποσο γερο οργανισμο διαθετετε ,αφου αντεξατε τοσες μερες και νυυυχτες το γαβρο-χουλιγκανο ! .
Τι να πει κανεις για το φορουμ ρε παιδια... πρεπει να μιλαμε κανα 6αμηνο..... Να πω για τα οσα εμαθα ? για τα ποσα μυστικα μικρα η μεγαλα που εφαρμοσα με επιτυχια :P ? εκτος ορισμενων πατεντων βεβαια(καλαμακια κλπ )για το ποσο μερικοι ειναι αναγκαιοι εδω ?? ονοματα δε λεω,δεν ειμαι ρουφιανος ! .Να πω για τις γνωριμιες που εκανα ?? ατομα που μετρανε οχι μονο για τις γνωσεις τους αλλα και για τον χαρακτηρα τους.Την ατελειωτη θεληση να λυσουν καποιο προβλημα ??βεβαια που και που <<εσκαγε και καμια σκαρταδουρα > αλλα μια ολοκληρη κοινωνια που ειμαστε ειναι αποδεκτον και αναμενομενον ! Και φυσικα η λεξη, εμαθα τα παντα εδω δεν εχει βαση,ολο και μαθαινουμε ,ο ενας με τον αλλον,οσο παλιωνουμε εμεις,νεοι χομπιστες μαθαινουν απο εμας και παει λεγοντας....Το αλατοπιπερο βεβαια ειναι μερικες αντιπαραθεσεις που φυσικα ηταν επομενο να συμβουν,λογω του οτι πολλα μυαλα πολλες ιδεες,πολλες γνωμες , μας οδηγησαν πολλες φορες σε ψιλο-/χοντρο-κοντριτσες !Το μαθημα απο αυτα τα τελευταια ειναι οτι πρεπει να κανουμε τον ,και να τα περναμε με 1000 !!Να κοινοτυπησω λοιπον και εγω και να ευχηθω να πολλαπλασιαστουν τα μελη μας,και ο συλλογας να < δεσει >,και,φυσικα να τα εκατοστησουμε !!
ολοι γερα με τσαμπουκα !! και ενθουσιασμο ε? οχι να κανουμε τον.. !!!

Ψαρια Bonsai υπαρχουν ?

http://e-gavros.blogspot.com/

Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01415 seconds with 10 queries