Το εχει βαλει το χερακι του το board

Και εγω ειχα ερθει τοτε με ενα ενυδρειο μανταρα με μπερδεμενες γνωσεις και πληροφοριες που ειχα απο τους διαφορους καλοθελητες και εχω τωρα ενα ενυδρειο που μου αρεσει πολυ και ξερω τι γινεται μεσα σε αυτο και πως λειτουργει και πως να το συντηρω .
Ολα αυτα τα εμαθα εδω μεσα απο συζητησεις με τα υπολοιπα μελη ή απο υποδειξεις τους για το που μπορω να βρω αξιοπιστη πληροφορηση .
Χαιρομαι οταν αυτη η παρεα μεγαλωνει , εστω και με καποια προβληματα και λειπαμε οταν αιμοραγει .
Σε αυτο το διαστημα που λειτουργει το board εχω δει πολλες φορες να αναιβενουν οι τονοι , εχω δει πολλες παρεξηγησεις και αλλα πολλα , αλλα παντα στο τελος ολα διορθωνονται και ξεκαθαριζει παντα η κατασταση .
Αυτο ομως που ποτε δεν μου αρεσε ειναι οταν ακουω αξιολογους ανθρωπους στο χομπυ να κουραζονται και να χανουν το κουραγιο τους και την επιθυμια τους να μοιραστουν την γνωση και την εμπειρια τους με νεοτερους στο χομπυ , απο διαφορες μικροπαρεξηγησεις και προσωπικα .
Τελος ευχομαι στο board να μπορεσει να αξιοποιησει την μεχρι τωρα εμπειρια του για ακομα καλυτερα πραγματα στον χωρο και ποτε να μην χασει τον αρχικο ενθουσιασμο του να διαφωτιζει τους νεους στον χωρο .