Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από bokostas
Γιώργο, δε νομίζω βρε αδελφέ να μην ρωτούν για να μας προφυλάξουν από τις μεταξύ μας διενέξεις.
Μάλλον φοβισμένους τους βλέπω και αυτό πίστευα ότι θα έπρεπε να μας απασχολήσει, αν όχι, ΟΚ.
|
Το κραξιμο σε αυτη τη περιπτωση το συνεχιζω "ιδιωτικα" και κανεις δε φοβαται ...

(εκτος αν μου γυρισουν τα ματια ... και αυτο γινεται συνηθως με την αχαριστια!

)
Προσωπικα εχω φτασει στο ανωτερο αυτων που μπορω να κανω ... αν και παντα προσπαθω να βελτιωσω τα πραγματα προς το καλυτερο ... δε ξερω αν μπορει να γινει κατι (και δεν προτεινει και καποιος κατι ... τουλαχιστον στη περιπτωση μου) ... οτι λεω "φανερα" τα λεω και "κρυφα"!

2πλη δουλεια για τους συντονιστες ... (το ξερω συμβαινει και σε αλλους αυτο το "φαινομενο")
.........
και η προφανης και λογικη ερωτηση:
Αν ειναι προβλημα του φορουμ και των συντονιστων ... τοτε γιατι ολοι απευθυνονται σε εκεινους? (πλην τους "απογοητευμενους - κραγμενους" που επιλεγουν να "φυγουν" η να μη συμμετεχουν -που και σε αυτο νομιζω υπαρχει παρεξηγηση η παρανοηση!)
Απανταω: Γιατι ισως λιγο πολυ ολοι φταινε ... ΟΛΟΙ πρεπει να αλλαξουν το τροπο που αντιμετωπιζουμε τετοιες περιπτωσεις που ειναι καθημερινες!
Ειδικα σε περιπτωσεις που ειναι μικροι σε ηλικια ...
Πολλοι που ξερω νοιωθουν ασχημα γιατι νοιωθουν υπευθυνοι που το ποστ τους ξεκινησε μια λογομαχια! Και για αυτο προτιμουν να απευθυνθουν με πμ η αλλιως!