Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 16-09-10, 22:48
daqua Ο χρήστης daqua δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Θεσνικη
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από theodor72 Εμφάνιση μηνυμάτων
Το να καταλάβει κάποιος αν ένα ψαράκι είναι καλά δεν είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται. Δεν αρκεί μόνο να τρέφεται και να κυκλοφορεί στο ενυδρείο. Τα πιο ξεκάθαρα σημάδια είναι το χρώμα του και η συμπεριφορά του. Και αυτά είναι και τα πιο δυσδιάκριτα σημάδια. Γιατι χρειάζεται μέτρο σύγκρισης, δηλαδή πείρα. Αν δεις "ευτυχισμένο" ροδόστομο πραγματικά θα νομίσεις πως είναι διαφορετικό ψάρι.
Γι'άυτο ρωτησα πως καταλαβες απο αυτην τη φωτο, επειδη δεν ειναι καλη (χρωματικα). Επισης γιατι τα 2 ειναι σταθερα κατακοκκινα κ τα αλλα 2 ξεθωριασμενα? (κανονικη ερωτηση κανω δεν αμφισβητω τπτ).
Οσο για το νερο, οι ροδοστομοι αγοραστηκαν κατα λαθος, πηγαινα για endlers αλλα μολις τα ειδα μ'άρεσαν πολυ κ ο πετσοπας μου ειπε οτι κανουν για το νερο μου (μετα μου το επιβεβαιωσε κ αλλος πετσοπας σε αλλο μαγαζι).
Εχω σκληρο νερο κ το μαλακωνω προοδευτικα με απιονισμενο στην τελευταια αλλαγη ειχε φτασει περιπου 7,4 το PH.

Τελος παντων το σχολιο μου για το πως ζουν στα πετσοπ δεν ηταν τοσο τυχαιο γιατι στις μικρες δεξαμενες τους ζουν δεκαδες ροδοστομοι κ δε νομιζω να φευγουν σε μικρο χρονικο διαστημα. Μπορει να κανω κ λαθος κ να πρεπει να ανοιξω πετσοπ
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01262 seconds with 10 queries