Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 10-09-10, 16:05
Το avatar του χρήστη Γιαννης Μ5
Γιαννης Μ5 Ο χρήστης Γιαννης Μ5 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Μεγαρα-Αθηνα-Πρεβεζα
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kilo_me Εμφάνιση μηνυμάτων
σήμερα αγόρασα αυτά σαν σετ μια μπουκάλα 2κιλη και τον regulator με ενσωματωμένη ηλεκτρομαγνητική βαλβίδα.

.

ερωτήσεις !
που θα βρω σωληνάκια από σιλικόνη για να τα το συνδέσω με το ενυδρείο?Εγω χρησιμοποιω σηλικονουχο σωληνακι για αεραντλια.
πώς ρυθμίζουμε την ποσότητα που βγαίνει από την η/μ βαλβίδα ?Με την βανα που εχει πανω στα μανομετρα
ποσό χρήσιμο είναι το
bubble counter μήπως συμφέρει να φτιάξω ένα DIY?Δεν ειναι απαραιτητο.Μπορεις να ριξεις το σωληνακι μεσα στην στηλη νερου και να μετρησεις τις φυσαλιδες.Ετσι θα το φερεις εκει που θελεις
ποιο Co2 diffuser προτείνετε? Δεν εχω να προτεινω κατι(θα ηθελα να ακουσω και εγω γνωμες.Ειχα σκαλα αλλα δεν ημουν ευχαριστημενος).Τωρα το εχω μεσα στο φιλτρο.
Μήπως κάτι τέτοιο είναι καλύτερο http://www.youtube.com/watch?v=vwgmu9faaH4 ?
μέχρι να αγοράσω ph controller προτείνεται με την η/μ βαλβίδα να το κλίνω τα βραδιά με timer στην πρίζα η κάτι τέτοιο είναι λάθος ?Γνωμη μου,μεχρι να παρεις ph controller μην κλεινεις το co2.Εγω χρονια χωρις ηλεκτρομαγνητικη,δεν το κλεινω ποτε.Δεν ειχα κανενα προβλημα
άμα την βάψω μαύρη (και αφήσω τα γράμματα και τις οδηγίες ) μήπως χάνεται η εγγύηση? Δεν ξερω

Επισης μπορεις να παρεμβαλεις και μια ανεπιστροφη βαλβιδα.Σε ποσα λιτρα θα το βαλεις;Καλοριζικο

Page generated in 0,01727 seconds with 10 queries