Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 08-09-10, 21:15
Το avatar του χρήστη pavlos15
pavlos15 Ο χρήστης pavlos15 δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Νίκαια
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από bokostas Εμφάνιση μηνυμάτων
http://www.aquatek.gr/vb/showpost.ph...5&postcount=20

Δεν σε καλύπτει η τελευταία παράγραφος αυτού του ποστ?
μιλαω για εκεινο το θεμα και οχι για αυτο και απαντηση σε αυτο που ειπα δεν υπαρχει σε εκεινο το θεμα
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panos-alex/polis Εμφάνιση μηνυμάτων
οι ερωτησεις αυτες δεν μπορει παρα να εχουν απαντησεις υποκειμενικες....δε ρωτας "χρειαζεται ο ανθρωπος το οξυγονο??" και να σου πουμε "ναι".
ρωτας αν το χομπυ ειναι φιλοζωικο...κι εγω πιστευω πως δεν ειναι....
αν ειμασταν τοοοοοσο φιλοζωοι οσο εννοεις...ολοι θα ημασταν ακτιβιστες για τη διασωση των ειδων και για να δουμε τροπικα ψαρια θα ταξιδευαμε στους τοπους που ζουν. δεν ειναι ομως ολα ασπρα η μαυρα...
οι περισσοτεροι ενυδρειοφιλοι εχουν ευαισθητοποιηθει μεσα απο την επαφη με το χομπυ...σε θεματα που αφορουν τη φυση. αυτο εκλαμβανω συμμετεχοντας εδω.
εγωιστικα σκλαβωνουμε τα ψαρια, ναι...αλλα καποιος μπορει να πει οτι διατηρουμε καποια ειδη ποου στη φυση χανονται ή ηδη χαθηκαν...αλλοι θα πουν οτι αυτο συνεβη εξαιτιας του χομπυ..και η απαντηση θα ειναι οτι φταιει ο τροπος ζωης μας και η καταστροφη των βιοτοπων τους και οχι το χομπυ..αλλοι θα πουν οτι εφοσον μιλαμε για ψαρια αναπαραγωγης δεν κανουμε κακο στη φυση αφου δε συλλαμβανονται απο το βιοτοπο τους...και η κουβεντα δε σταματα ποτε.
ειναι ωραιο να εκθετουμε τις αποψεις και τους προβληαμτισμους μας.....
.......αλλα θα θελα να μαθω ποιες ειναι "ολες αυτες οι λαλακιες που προσβαλλουν τους ανθρωπους" εδω μεσα?
Γιατι ρε παιδια κοιτατε μονο δικο μου ποστ και οχι και το παραπανω? Εγω δηλαδη γιατι απαντω στον πιο εμπειρο ανθρωπο εδω μεσα και κανεις δεν απαντα σε εμενα που ειμαι σχεδον ασχετος? Ονοματα δεν αναφερω και δεν ειμαι τυπος που θελει να καρφωνει. Εξαλλου τους ξερετε...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pavlos15 : 08-09-10 στις 21:15 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01510 seconds with 10 queries