Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 08-09-10, 20:29
Το avatar του χρήστη pavlos15
pavlos15 Ο χρήστης pavlos15 δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Νίκαια
Προεπιλογή

Με αφορμη το πρωτο ποστ θελω να εκφρασω την γνωμη μου. Συμφωνω με ολα που ειπωθηκαν σε αυτο το ποστ. Οταν αρχισα να ασχολουμε καθομουν στον υπολογιστη 2-3 ωρες για να διαβαζω οτι μπορω για τους δισκους. Μεσα στα ποστ ομως παρατηρησα οτι υπαρχαν καποιοι ανθρωποι που ''την ελεγαν'' σε νεα μελη χωρις αυτα να εχουν κανει κατι. Ποτε δεν εχω αναφερει εδω μεσα πως ειχα 4 δισκους στα 100λ μαζι με νεον,καρδιναλιους,κορυ και ενα εσωτερικο φιλτρο των 10ευρω γιατι φοβομουν οτι θα με κραξουν. Τοτε ειχα δωσει κοντα στα 200ευρω για να τα αποκτησω αυτα και στερηθηκα ρουχα και βολτες γιατι ειμαι μαθητης και ενω οι φιλοι μου σχεδιαζαν για το που θα πανε εγω μαζευα τα λεφτα μου για να ασχολουμε με τα ψαρια.. Μετα εμαθα πως ειχα κανει τραγικο λαθος και οι 4 δισκοι στα 100λ ηταν τεραστιο αμαρτημα(που συμφωνω ως ενα βαθμο ομως). Αμεσως ΧΑΡΗΣΑ 4 πανεμορφους δισκους στα 12εκ(ενω για αυτους ειχα δωσει 150ε!) ωστε τα ψαρια να ζησουν.. Αμεσως ζηταγα χαρτιλικι για να αγορασω ενυδρειο 400λ,α/ο,πανακριβη αμμο, πανακριβους δισκους κλπ και οι γονεις μου τα εχασαν.. Ειχα ξεκινησει με ενυδρειο 30λ στην αρχη της χρονιας και μετα απο 6 μηνες ηθελα 400λ ενυδρειο.. Στεναχωρια και κακο, να ειμαι τσακωμενος με τους γονεις μου και παρολα αυτα να μαζευω λεφτα για τους δισκους...

Οταν μπηκα εδω καταλαβα οτι ετσι εχουν τα πραγματα, μονο πολλα λιτρα για να βαλλεις δισκους.. Ειμαι τρελλαμενος με αυτα τα ζωντανα που οτι ψαρι και να βαλω δισκους θελω.. Τι να κανω?? Τωρα ετοιμαζω ενα αλλο ενυδρειο με σκαλαρια αλλα δεν θα κανω παρουσιαση γιατι θα στεναχωρθθω λογω των λιτρων.. Σκεφτομαι πολυ σοβαρα να ξεκοψω απο το φορουμ και να μην ξαναμπω. Αυτο θελετε? )

http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=42540&page=3

Θελω να προσεξετε στο παραπανω λινκ τα ποστ 74 κ 75 που υποστηριζω το οτι κανεις μας δεν ειναι φιλοζωος και κανεις δεν απανταει σε αυτο σαν να μην ειπωθηκε.. Τωρα καποιος θα βγει να μου την πει και ολο και για κατι θα με κατηγορησει αλλα τι να κανουμε εχετε και 17αριδες ςδω μεσα που δεν μπορουν να καθονται και να ακουνε ολες αυτες τις μαλακιες που προσβαλλουν τοσους ανθρωπους.. Ευχαριστω πολυ τον drbig που ανοιξε αυτο το θεμα ωστε να εκφραστω ελευθερα...
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01432 seconds with 10 queries