Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 08-09-10, 18:39
Το avatar του χρήστη Stefan0s
Stefan0s Ο χρήστης Stefan0s δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Πειραιάς , Αττικής
Προεπιλογή

Καλησπέρα και απο 'μένα.

Οι γονείς μου , αγρότες στα πρώτα χρόνια της ζωής τους , μεγάλωσαν στην επαρχία μέσα στη φύση καλλιεργόντας τη γη και εκτρέφοντας ζώα ,κάποια για βιοποριστικούς λόγους και κάποια γιατί τους άρεσαν. Δεν είχαν σκύλους με λουρί , ούτε κατσίκες μαντρωμένες. Τα ζώα ήταν ελεύθερα όλη τη μέρα και το βράδυ απο μόνα τους γυρνούσαν στο μαντρί. Πρέπει να πάρω τη γυάλα μου και να την τοποθετήσω σε έναν παραπόταμο την Ν.Α. Ασίας για να δώ αν τα ψαράκια μου θα συνεχίσουν να έρχονται για φαϊ κάθε απόγευμα ή θα προτιμήσουν να περιπλανηθούν στο φυσικό τους περιβάλλον (αν και πιστεύω οτι δύσκολα θα προτιμήσουν τα 5 κομμάτια γυαλί άσχετα να τα έχω σε 60 ή 6000 λίτρα).

Όσον αφορά τα βήματά μου ως αρχάριος και τη βοήθεια που μου προσφέρεται μέσα απο αυτό το forum το μόνο σίγουρο είναι οτι εγώ τη ζήτησα και όσοι την προσέφεραν το έκαναν με θυσία του προσωπικού τους χρόνου χωρίς κανένα άμεσο όφελος για έναν άγνωστο (είτε άμεσα με απευθείας απαντήσεις , pm ,είτε έμμεσα με τη συγγραφή αρθρών και υπομνημάτων).
Το αν οι απαντήσεις ήταν καλές είναι σαν να ρωτάς πόσο κάνει 1+1.
Κάποιοι θα θεωρήσουν αδιανόητο να ρωτάς κατι τέτοιο γιατί προσβάλεις τα μαθηματικά και να πάς να διαβάσεις αλλού γιατί έχει χιλιοειπωθεί.
Κάποιοι άλλοι θα πουν με σιγουριά και ευκολία οτι ισούτε με 2.
Κάποιοι τρίτοι θα σου πούν οτι είναι απο τα πιο περίπλοκα θέματα των μαθηματικών γιατί τα στοιχεία που τους δίνεις είναι ελλιπή και θα ήταν ανεύθυνο απο πλευράς τους να απαντήσουν.
Εγώ θα ήθελα να τα ακούσω αυτά και άλλα τόσα ως πιθανές απαντήσεις και δεν μου αρέσει όταν ''κατευθύνονται'' αυτές δημιουργόντας την εντύπωση οτι κάνει 2 και άμα πείς 5 είναι λάθος.

Υ.Γ. Εκτός θέματος αλλα με έναυσμα το 1ο post θα αναφέρω σε περίπτωση που κάποιοι δεν το ξέρεται οτι την δεκαετία του 50 ο αιθίοπας Αυτοκράτορας Haile Selassie έδωσε οικονομική βοήθεια στην Ελλάδα αγελάδες με ένα πολύ όμορφο μήνυμα.

Page generated in 0,01539 seconds with 10 queries