Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 08-09-10, 11:52
drbig Ο χρήστης drbig δεν είναι συνδεδεμένος
Banned

Περιοχή: ΣΑΛΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΕΣΕΙ
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nikkixlidas Εμφάνιση μηνυμάτων
καταρχην να ξεκινησουμε ως εξης, το ψηλο ενυδρειο γιατι ψαρια κανει. εχω ακουσει οτι ειναι καλο για σκαλαρια η για labidochromis χαρεμι το οποιο δεν ξερω αν ταιριαζει με σκαλαρια. αλλιως ακουω δικες σας προτασεις σχετικα με ψαρια. και αν σας ειναι ευκολο και καμια φωτο γιατι δεν ειμαι και πολυ εμπειρος στα ειδη.
Οχι δυστυχώς, labido με scalarae ουδεμια σχέση! Tα σκαλαρα είναι ψαρια μεσαίου στρώματος της Νότιας Αμερικής, τα labido είναι "βραχοψαρα" της Αφρικανικης λίμνης malawi. Οπως καταλαβαίνεις, έχουν εντελώς διαφορετικές απαιτησεις νερου. Πάντως το ενυδρείο σου κάνει και για τις 2 επιλογές σου! (χωρια πάντα)

Το ψηλό ενυδρείο κανει για όλα τα ψάρια, απλά ευνοει τα μεγαλόσωμα. σαφέστατα θα μπορουσες να πάρεις απλα 10 corydoras, αλλά θα πηγαινε τζαμπα όλο το ύψος του ενυδρείου.

200 λίτρα ενυδρείο... ... χαλαζιακή αμμος, 3 ρίζες mangrove, βαλισνεριες, εχινοδοροι, egeria, πιστια και λιμνοβιουμ, 2 ζευγαρια scalarae (τυγχάνει να έχω ενα!!!) , 8 corydoras, και ενα κοπάδάκι tetra, penguin, cardinal, η νεον.. η εικόνα απλα είναι απο τις αγαπημένες μου!!!
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01321 seconds with 10 queries