Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #1  
Παλιά 01-09-10, 21:42
Το avatar του χρήστη olga
olga Ο χρήστης olga δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 18-02-2010
Περιοχή: Θεσσαλονικη
Μηνύματα: 653
Προεπιλογή Μια βοηθεια για προβληματακι με controller

Καλησπερα παιδια,ζητω βοηθεια αμεση.
Εδω και 3 μερες εκανα ολες τις απαραιτητες ενεργειες για να βαλω σε λειτουργια τον PH controller,δηλαδη καλιμπραρισμα και ρυθμιση για την τιμη που θελεις.Ο κοντρολλερ ειναι αυτος http://www.aquaristic.net/shop.php/s.../listtype/list

Το ρυθμισα λοιπον στο 6.8 και το παρακολουθουσα αν ανοιγε την παροχη μολις ανεβαινε το PH,ολα ενταξει λειτουργουσαν ρολο'ι'.Σημερα το πρωι που ξυπνησα και ενω ηταν κλειστη η παροχη,το ph ηταν στο 6.01 ! Γιατι το αφησε και επεσε τοσο πολυ? τι πηγε στραβα? μηπως δεν εχω κανει κατι εγω σωστα στο καλιμπραρισμα και μου βγαζει οτι να 'ναι,η μπορει να εχει καποιο προβλημα το ηλεκροδιο? Αφου για 2 μερες ολα πηγαιναν καλα και ανοιγοκλεινε οποτε επρεπε..
Ο προβληματισμος μου ο αλλος τωρα ειναι οτι αυριο φευγω διακοπες και δεν με παιρνει να το ρισκαρω,θα κλεισω τελειως το διοξειδιο,αφου ουτε λιπασματα θα μπαινουν για καμια 10αρια μερες.Θα επηρρεαστουν πολυ τα φυτα απο αυτην την αλλαγη? Επισης τωρα ο φωτισμος μου ειναι 10 και 6 ωρες η δευτερη.Να τον μειωσω λιγακι και ποσο??
Ευχαριστω πολυ και συγνωμη για το πρηξιμο
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01392 seconds with 10 queries