Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 13-08-10, 19:04
Το avatar του χρήστη Sir George
Sir George Ο χρήστης Sir George δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Δραμα
Προεπιλογή

Εχω το ιδιο ενυδρειο (καρφουρισιο 125 λτ) και πριν 1,5+ μηνα, εκανα και γω την ιδια κινηση που σκεφτεσαι να κανεις... προσωπικα θεωρω οτι αν δεν εχεις μεγαλη ιχθυοφορτιση και αλλαξεις το μανισιο σφουγγαρακι που ειναι απαραδεκτο, ισως να μπορεις να κανεις τη δουλεια σου και με το εσωτερικο μονο... εγω προχωρησα ενα βημα πιο περα και πηρα το ΕΧ 700 που λεει και ο Τηλεμαχος και μεχρι στιγμης ολα πανε ρολοι... αθορυβο, κανονικη ροη σαν να λειτουργει μια μερα και ακομη δεν το εχω καθαρισει... τρωγομαι φυσικα το εσωτερικο μανισιο φιλτρο το εχω αφησει για μηχανικο καθαρισμο (αφαιρεσα δηλαδη το βιολογικο υλικο απο εκει και το προσθεσα στο ηδη υπαρχων που συνοδευεται με το ΕΧ 700)... σκεφτομαι μελλοντικα να το αφαιρεσω εντελως μιας και τα δυο φιλτρα ειναι ηδη σουπερ ντουπερ για τα λιτρα μου, συν οτι το εσωτερικο ειναι ασχημο και πιανει χωρο... απλα δεν με εχει πιασει η προκοπη ακομα... χωρις να εχω εμπειρια απο eheim, ειμαι απολυτα ικανοποιημενος απο το ΕΧ 700 ... ας μιλησουν και οι πιο εμπειροι που εχουν εμπειρια και απο τα δυο...

Page generated in 0,01259 seconds with 10 queries