Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #4  
Παλιά 10-08-10, 11:06
Το avatar του χρήστη exelix
exelix Ο χρήστης exelix δεν είναι συνδεδεμένος
Super Moderator
 
Εγγραφή: 17-12-2009
Περιοχή: Πάτρα-Αθήνα
Μηνύματα: 3.997
Προεπιλογή

Ξέρω τις δυσκολίες από πρώτο χέρι, ακόμα και για ένα μικρό ενδρείο, οπότε σε καταλαβαίνω, απλά αν δεν μπορείς κάποια στιγμή να τις φιλοξενήσεις ίσως να χρειαστεί να τις δώσεις σε κάποια χρόνια (εννοείται ΠΟΤΕ απελευθέρωση στην ελληνική φύση). Τα λέω να τα ξέρεις κι ας σε χτυπάω στην καρδιά! Θα το καταλάβεις αν θα υπάρξει πρόβλημα.

Πάντως ψάξε το ζήτημα του πώς θα είναι αυτό που θέλεις να φτιάξεις, ώστε να μη δώσεις ένα σκασμό λεφτά και δεν είναι σωστό αυτό που θα έχεις. Δεν πρέπει να είναι πολύ χαμηλό, αφού αν φτάνουν στην άκρη μπορούν να το σκάσουν "μαγικά"! Επίσης, χρειάζονται το βάθος, ειδικά όσο μεγαλώνουν. Να φανταστείς ότι σε όσες είχα, ακριβώς επειδή είχαν από την αρχή της ζωής τους αρκετό νεράκι, όσο και να τους έδινα το εκμεταλλεύονταν. Και την μπανιέρα να γέμιζα θα βουτούσαν!

Δες και αυτό, γιατί είναι κάτι που αν δεν έχεις ψαχτεί δεν το έχεις καν ως επιλογή στο μυαλό σου, ενώ στο εξωτερικό χρησιμοποιείται σε μεγάλη κλίμακα, και είναι πολύ απλό που λες μα γιατί δεν το σκέφτηκα;!

http://www.redearslider.com/forum/vi...atform&start=0
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01374 seconds with 10 queries