Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #38  
Παλιά 08-08-10, 18:44
Το avatar του χρήστη pavlos15
pavlos15 Ο χρήστης pavlos15 δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 11-12-2009
Περιοχή: Νίκαια
Μηνύματα: 272
Προεπιλογή

Κ.Τολη αυτα που γραφεται ειναι παρα πολυ σωστα κατα την αποψη μου. Αυτα που ανεφαιρα νωριτερα για την συμπεριφορα στην ιεραρχια και το φαγητο ειναι πραγματα που εχω διαβασει και οχι γραψει και γι αυτο οπως ξαναειπα δεν ειμαι σιγουρος..

Δεν εχω δει ποτε απο κοντα αγριους και ομως μονο απο την εικονα στον υπολογιστη εχουν καταφερει και με εουν μαγεψει... Η ομορφια τους κατ εμε δεν συγκρινεται με τιποτα με αυτη των πολυχρωμων η οποια ειναι αφυσικη..

Μακαρι να μπορουσα ομως να τους αποκτησω.. Μακαρι να ειχα ενα αρκετα μεγαλο ενυδρειο για να τους φιλοξενησω γτ σιγουρα θα τους δωσω περισσοτερο χωρο απο τους εκτροφης.. Μακαρι να ειχα την οικονομικη δυνατητα να παρω ενα κοπαδακι απο δαυτους.. Επειδη τωρα δεν την εχω, μαζευω μεχρι το επομενο καλοκαιρι χρηματα ωστε να κανω την αποπειρα αποκτηση τους.. Για ενα χρονο θα ειμαι χωρις δισκους για να αποκτησω κατι ΄καλο΄ αλλα και παλι δεν ειμαι σιγουρος αν θα μου φτασουν..

Καλο θα ηταν να προσπαθησουμε να βοηθησουμε αυτους που σκεφτονται να σχοληθουν με τους αγριους μεσα απο συμβουλες οι οποιες δεν θα τους φοβιζουν αλλα να τους ωθουν και μονο τοτε θα προωθησουμε την πληρη (και σε χρωματισμο των ψαριων) βιοτοπικοτητα στους δισκους...
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01397 seconds with 10 queries