Είναι πρωτίστως θέμα χώρου (να φανταστείς μιλάμε για πάγκο κουζίνας που δεν δρέπει δάφνες ευρυχωρίας). Από την άλλη και τα χρήματα δεν περισσεύουν αλλά πρώτα είναι θέμα χώρου. Όσο για τις μετρήσεις, ντρέπομαι που το λέω, αλλά σκέψουν ένα ενυδριάκι των 20 λίτρων Μπομπ Σφουγγαράκης από καρφούρ, επιλεγμένο από την κόρη μου και το μόνο που κάνω είναι όταν το χρώμα του νερού γίνει πορτοκαλί, αγχώνομαι, κάνω γενική φασίνα (βγάλε ψάρια, πλύνε πλαστική γυάλα, ξέπλυνε χαλίκι) και ξανά μέσα για άλλες 15 μέρες, οπότε τι να πω για pH, για σκληρότητα νερού ή για φίλτρα. Άσε που τον τελευταίο καιρό έχουν γίνει λίγο εξώφθαλμα και ανησυχώ.
-------------------------
Και -Θεέ μου τι αγένεια!- δε σας ευχαρίστησα όλους για το καλωσόρισμα!!