Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #2  
Παλιά 16-07-10, 14:59
Το avatar του χρήστη thanasisg
thanasisg Ο χρήστης thanasisg δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 17-11-2008
Περιοχή: Γέρακας - Λαμία
Μηνύματα: 523
Προεπιλογή

Ύπάρχει ένας "κανόνας" που υπολογίζει τον αριθμό ψαριών (μιλώντας για μικρά ψάρια όπως τα γκάπι) ανάλογα με το άθροισμα των μηκών των ψαριών στο τελικό τους μέγεθος συναρτήσει των λίτρων του ενυδρέιου τον οποίο όμως δεν θυμάμαι.

Στην ουσία η απάντηση δεν είναι εύκολο να δοθεί!! Έχει να κάνει με την φίλτρανση του ενυδρείου, με το αν θα έχεις φυτά, με τις αλλαγές νερού, με την εμπειρία σου στην συντήρηση του ενυδρείο κλπ.

Θα σου έλεγα ότι τα πέντε είναι καλά για αρχή!! Μην ξεχνάς ότι αν έχεις και αρσενικά και θηλυκά γκαπυ, θα "χάσεις" πολύ εύκολα το λογαριασμό μιας και γεννάνε σαν κουνέλια και θα αναγκαστείς σύντομα να ψάχνεις τα χαρίζεις ψαράκια!!!!!!


Τον βρήκα τον κανόνα: 2 λιτρα νερου ανά εκάτοστό μήκους ενήλικου ψαριού!!! Δηλαδή, ο κανόνας αυτός μας βγάζει (αν θεωρήσουμε ότι ένα ενήλικο γκαπι έχει μήκος 4cm), ότι μπορείς στα 50 λίτρα να έχεις 25 εκατοστά ψαριών δηλαδή περίπου 6-7 γκάπι!!! Θα κρατήσω την αρχική μου συμβουλή! μείνε στα 5 για αρχή και όσο αποκτάς εμπειρία θα μπορέσεις να έχεις και περισσότερα!!!!
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01463 seconds with 10 queries