Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 11-07-10, 23:19
Το avatar του χρήστη theodor72
theodor72 Ο χρήστης theodor72 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Καλαμαριά/Θεσσαλονίκη
Προεπιλογή

Chromobotia macracanthus (Clown loach, Clown Botia) τελικό μέγεθος 20-30 εκ. και απαιτεί ενυδρείο τουλάχιστον 400 λίτρων και αντίστοιχου μήκους για μιά ομάδα 5 ατόμων. Διατήρησει του σε ακατάλληλα ενυδρεία οδηγεί σε νανισμό και μειωμένη διάρκεια ζωής.

Pterygoplichthys pardalis (Common Pleco) τελικό μέγθος 30-40 εκ. και απαιτεί ενυδρείο τουλάχιστον 300 λίτρων

Όσον αφορά την ποιότητα του νερού τα guppy απαιτούν αρκετά σκληρότερο νερό και υψηλότερο pH σε σχέση με τα υπόλοιπα ψαράκια που έχεις στο ενυδρείο σου.

Επομένως στην ερώτηση "εγω τι μπορω να κανω??" καταλήγω και εγώ στην πρόταση του georgarask.

Για τις υπόλοιπες ερωτήσεις σου: "τυχαιο?????δε νομιζω .τι μπορει να συμβαινει (ειναι σιγουρα ο clown)??εχει πιθανοτητεσ να επιβιωσει το γκαπακι???????" έχω να πω ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο.
Σε αυτά τα λίτρα και με αυτή τη συνθεση, τα ψάρια πολύ εύκολα παρουσιάζουν επιθετική και μη φυσιολογική αναφορά. Ζουν κάτω από έντονο στρες και εντελώς ακατάλληλες συνθήκες. Μη σε παραξενεύει επομένως οποιαδήποτε μη φυσιολογική συμπεριφορά.
Το γκαπάκυ θα μπορούσε άνετα να επιβιώσει και με ένα μάτι, αρκεί να μην εμφανηστεί κάποια μόλυνση. Βέβαια, για να γίνει αυτό θα πρέπει να έχει πολύ καλές συνθήκες διαβίωσεις, με καθαρό ενυδρείο, χωρίς στρες και σωστές τιμές νερού. Μπορείς να τα προσφέρεις αυτά;

Λυπάμαι αν σε αγχωσα παραπάνω, αλλά νομίζω πως έτσι έχουν τα πράγματα...
μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα.
πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι
μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01415 seconds with 10 queries