Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #8  
Παλιά 09-09-03, 16:00
pavloukos Ο χρήστης pavloukos δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB
 
Εγγραφή: 27-12-2002
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ, ΚΡΗΤΗ
Μηνύματα: 354
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην pavloukos
Προεπιλογή

Το λοιπόν, εμφανείς διαφορές μεταξύ τους δεν υπάρχουν πέρα των μαύρων στιγμάτων στο κυρίως σώμα τους που ανέφερα σε προηγούμενο post. Σήμερα που θα πάω στο μαγαζί, θα παρατηρήσω τα άλλα ραμιρεζάκια να δω ομοιότητες και διαφορές και θα σας ενημερώσω.

Αυτό που με προβληματίζει τώρα είναι η ΜΕΓΑΛΗ επιθετικότητα του ενός το οποίο δεν αφήνει στην ησυχία το άλλο. Δεν έχω παρατηρήσει αν το επιθετικό έχει πιάσει μια περιοχή την οποία 'διεκδικεί' ... αντ' αυτού κυνηγάει και τσιμπάει το άλλο συνέχεια και με προβληματίζει ότι από το στρες του κυνηγιού θα έχω σύντομα θάνατο. Για 112 λίτρα ενυδρείο με πολλές κρυψώνες και αρκετά φυτά νόμιζα ότι δεν θα είχαν πρόβλημα. Η κατάσταση είναι η εξής. Το ''δειλό'' ραμιρεζάκι ενώ τρώει κανονικά χωρίς να δείχνει ίχνος αρρώστειας ή στρες κόβει βόλτες συνέχεια. Το ''μπόσικο'' ραμιρεζάκι με το που δει το ''δειλό'' από όποιο σημέιο του ενυδρείου και αν βρίσκεται το κυνηγά, το τσιμπά μέχρι το άλλο να κρυφτεί κάπου. Αυτό διαδραματίζεται κάθε 5 λεπτά. Το βράδυ όταν κοιμούνται όμως είναι παρέα και αυτό είναι το κουφό.
Τα ραμιρέζι κάνουν ''κατάληψη'' μιας περιοχής μόνο όταν είναι σε στάδιο ζευγαρώματος ή πάντα;

Και για να μην σας ζαλίζω. Μήπως ξέρετε αν υπάρχει κάποιο forum ή site που εξειδικεύεται σε ramirezi; Έχω ψάξει στο google χωρίς να βρώ κάτι όμως. Διαβάζω σε σκόρπια sites πληροφορίες για τα rams αλλά οι περισσότερες μιλούν πολύ συνοπτικά.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01397 seconds with 10 queries