Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #9  
Παλιά 01-09-03, 17:38
sot-zoe Ο χρήστης sot-zoe δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB
 
Εγγραφή: 16-12-2002
Περιοχή: ΜΑΡΟΥΣΙ
Μηνύματα: 540
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην sot-zoe
Προεπιλογή

Δεν ηθελα να ανοιξουμε θεμα αντιπαραθεσης για τα θεματα του φιλτρου , αλα επιμενω σε αυτα που λεω , διαβασε τα προσεκτικα .
Οι εταιρειες λενε παρα πολλα αναλογα με το τι τις συμφερει ή οχι (σιγουρα θα εχεις προσεξει οτι προτεινουν 5-6 διαφορετικα υλικα για να μπουν ολα μαζι μεσα στον καδο , δεν νομιζω να τα βαζουμε ολα αυτα ).
Αυτα που λεω ειναι απο δικη μου πειρα και αλλων , εγω ας πουμε εχω κατω κατω τον υαλοβαμβακα , και δεν μου συμβαινει αυτο που λες , και οχι μονο σε μενα αλα και σε αλλους , και να σου εξηγησω γιατι το εχω ετσι :
Η ροη του νερου βρισκει πρωτα τον υαλοβαμβακα οπου κραταει ολα τα μικρα σωματιδια και ετσι δεν μπουκωνουν τα μακαρονια μου και τα αστερια μου , απλα βγαζω τις καλτσες με τα υλικα και αλλαζω τον υαλοβαμβακα , τοποθετω ξανα τα υλικα πανω απο τον καινουργιο υαλοβαμβακα αφου τους εχω παρει με το χερι τα χοντρα και αυτο ηταν .
Και τελος αυτο που μετραει ειναι το νερο να περασει και απο τα δυο σταδια φιλτρανσης ( βιολογικο και μηχανικο ) και σε ορισμενες περιπτωσεις και απο χημικο φιλτραρισμα .
Ο καθε ενας βεβαια ακουει ολες τις αποψεις και πρατει αναλογος με βαση και τις δικες του συνθηκες ( αυτο που πετυχε σε εμενα μπορει να μην πετυχει σε εσενα και το αντιστροφο ) .
Αυτα τα ολιγα
__________________
Σωτήρης
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01420 seconds with 10 queries