Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 29-06-10, 22:47
Raven Ο χρήστης Raven δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB

Περιοχή: Athens
Προεπιλογή

Παράθεση:
Που ειδες κατι τετοιο ωρε?? Ουστ ... δεν εχω δει ... Ο καθενας λεει τη γνωμη του ... δεν ειναι κακο αυτο!!
To εχω δει εγω, εμμεσως πλην σαφως να εννοειται.

Παράθεση:
Κατα τη γνωμη μου θα επρεπε να υπαρχει ... η ανταλλαγη αποψεων ειναι οτι καλυτερο ... και ολοι βγαινουν κερδισμενοι!!
Εκτος απο αυτους που φευγουν καραγμενοι και ταπεινωμενοι.

Στην βιολογια ο ορος υβριδισμος σημαινει διασταυρωση μεταξυ διαφορετικων ειδων ή μεταξυ μορφων και ποικιλιων του ιδιου ειδους. Το αναφερω κι εδω και διαχωριζω τους διαφορετικους τυπους υβριδιων http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=29110
Επισης με τον ορο μεταλλαξη , οριζεται οποιαδηποτε μετατροπη ή αλλοιωση στα γονιδια ειτε ειναι φυσικη ειτε τεχνητη. Η red cherry ειναι ποικιλια που προηλθε απο φυσικη μεταλλαξη και σταθεροποιηθηκε επειτα απο επιλεκτικη αναπαραγωγη. Τα φωσφορουχα Danio ειναι επισης προιον μεταλλαξης που δημιουργηθηκε τεχνητα. Τυπικα ειναι και τα 2 μεταλλαγμενοι οργανισμοι.
Με αυτα θελω να επισημανω οτι οι οροι "υβριδια" και "μεταλλαγμενα" καλυπτουν αρκετα απο τα ειδη που φιλοξενουμε ολοι στα ενυδρεια μας και χρηζει διαχωρισμου και προσοχης οταν χρησιμοποιειται.
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01349 seconds with 10 queries