Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #13  
Παλιά 29-06-10, 09:54
Το avatar του χρήστη Γιώργος Κ
Γιώργος Κ Ο χρήστης Γιώργος Κ δεν είναι συνδεδεμένος
Δισκοπαθής
 
Εγγραφή: 06-02-2008
Περιοχή: Κολωνός
Μηνύματα: 9.444
Send a message via Skype™ to Γιώργος Κ
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Raven Εμφάνιση μηνυμάτων
Λυσσαξατε με τα υβριδια !! Δεν ειναι ολες οι περιπτωσεις ιδιες .Και οι CRS απο μεταλλαξη προερχονται = μεταλλαγμενες γαριδες=ανθρωπινη δημιουργια.
Δηλαδη τερμα κι αυτες; να τις μπαναρουμε επειδη δεν υπαρχουν στην φυση;
Προσωπικα δε λυσσαω απλα δε τα θεωρω επιθυμητα Αν και οι crs προερχονται ετσι τοτε και για αυτες ισχυουν τα γνωστα (δε θελω να κανω διακρισεις και "εκπτωσεις" σε οτι πιστευω)! Αρα ναι για μενα μπαναριστηκαν απο τη λιστα επιθυμητων γαριδων που ισως αποκτησω στο μελλον! Εκτος αν η μεταλλαξη αυτη δεν εγινε με διασταυρωση 2 διαφορετικων ειδων ... (συμβαινει και αυτο στη φυση και το λεμε εξελιξη!)
Υπαρχουν πολλες ακομα που δεν εχουν ανακαλυφτει στη φυση ... δεν ειναι πεπερασμενος ο αριθμος τους ωστε να "ψαχνομαστε" να φτιαξουμε αλλα ειδη! Αυτα τα υβριδια "δημιουργουνται" για τα χρηματα και την βιομηχανια που υποστηριζει ωστε να γεμιζουν οι τσεπες καποιων ... κατι που με αφηνει παντελως αδιαφορο! Δεν ειναι θεμα κολλημενου μυαλου αλλα θεμα νοοτροπιας οπως διαμορφωθηκε μετα απο καιρο!!
Τα λεω ολα αυτα για να εξηγησω το γιατι πιστευω ολα αυτα! Μια που η αρχικη μου απαντηση δε τα εξηγουσε!! Σημασια βεβαια δεν εχει τι πιστευω εγω ...
__________________

Gab at Facebook:
https://www.facebook.com/GreekAquaristsBoards/
https://www.facebook.com/groups/GreekAquaristsBoards/
Knowledge is having the right answer
Intelligence is asking the right question
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01729 seconds with 10 queries