Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #588  
Παλιά 27-06-10, 06:58
Το avatar του χρήστη in the pond
in the pond Ο χρήστης in the pond δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB
 
Εγγραφή: 24-05-2007
Περιοχή: ΚΥΠΡΟΣ
Μηνύματα: 3.198
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Yiannis59 Εμφάνιση μηνυμάτων
http://www.aquatek.gr/vb/showpost.ph...6&postcount=37

Σε αυτό δεν απάντησε κανένας από τους αγαπητούς συμπατριώτες μου και όμως είναι αλήθεια
Ηρεμήστε παιδιά υπάρχουν πολοι τρόποι για να οδηγηθεί κανείς στο σωστό αποτέλεσμα ειμαι άνθρωπος της τεχνολογίας αλλα η τεχνολογία για την τεχνολογία ειναι λάθος και η φύση έχει πάντα την τελευταία λέξη και απάντηση
οι άνθρωποι που συντηρούσαν κοι απο την αρχαία εποχή πως το έκαναν ;
η φυση ξερει και δινει τες λύσεις
Η τεχνολογία απλα βοηθά (μην το παρα κάνουμε) μην γινόμαστε καταναλωτές για την κατανάλωση.
Δηλώνω άσχετος απο λίμνες αν και εχω μια προς το παρον χωρις ψαρια και υπο δοκιμη
Καλημέρα Γιάννη, θα αναπτύξω μια θεωρία γύρω από το λινκ που έχεις αναφέρει.

Πολύ σωστά! Απαντώ λοιπόν με την ίδια ακριβώς λογική. Γιατί εσύ σήμερα προσφέρεις στους δίσκους σου ότι καλύτερο και δεν έχεις μείνει στη λογική του "παλιά"? Υπήρχαν και τότε ενυδρεία, με άλλες τεχνολογίες που με την πάροδο του χρόνου, εγκαταλήφθηκαν, γιατί κυκλοφόρησαν ολοένα νέα πράγματα, πολύ πιο πρακτικά και έδιναν καλύτερα αποτελέσματα στη διατήρηση των ψαριών. Είναι έτσι?

Ήταν τότε που η χημεία του νερού δεν προλυενδυέφερε κανέναν και υπήρχαν κάποιοι που κατάφερναν και μεγώλωναν δίσκους για πάρα πολλά χρόνια. Αν τώρα πεταχτεί κάποιος στο φόρουμ σου και σου πει, π.χ. έχω ένα ενυδρείο 100 λίτρων, το ΡΗ μου είναι 8.0 και οι σκληρότητες μου στον ουρανό τί θα του πείτε? Έτσι και εγώ λοιπόν (επειδή δεν μπορώ να κάνω διαχωρισμούς στα ψάρια) προσπαθώ να αλλάξω αυτή τη λογική του "διακοσμητικού στοιχείου" στην αυλή μου.

Έχεις αναφέρει το παράδειγμα της δεξαμένης στο χωριό πριν 50 χρόνια και ο Γιάννος βεβαίως επειδή τον συμφέρει απάντησε. Άθελά του όμως έχει αναφέρθεί στα ΚΟΙ. Γνωρίζετε πότε ήρθαν τα πρώτα κοι στη Κύπρο και που? Αφού ξέρεις Γιάννο, απάντησε σε αυτό που σε ρωτάω. Εσύ πιστεύεις ότιοι γονείς του Γιάννη είχαν κοι? Σήμερα να απαντήσεις, όπως κάνω και εγώ.

Γιάννη, νομίζω σου έχω απαντήσει στο θέμα του λινκ.
Ο κυριότερος λόγος είναι ότι καθημερινά αντλούσατε νερό και τη θέση του έπαιρνε καινούριο, φρέσκο. Αυτή η λογική δεν απεχει και πολύ από τον τρόπο που πολύ συχνά ακολουθούν οι φάρμες Κοι, ακόμα και στην Ιαπωνία.

Μπορεί Γιάννη το νερό να ήταν μαύρο, αλλά μην ξεχνάς ότι η άντληση του νερού γινόταν πάντα από το χαμηλότερο σημείο της δεξαμένης. Άρα μαζί του έπαιρνε καθημερινά και ότι επικίνδυνο υπήρχε. Ξέρεις, και αυτήν ακόμα τη "λάσπη που βρομάει" και τα επακόλουθα της.
__________________
Το air diffuser, είναι αεραντλία...


Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη in the pond : 27-06-10 στις 07:25
 
Page generated in 0,01809 seconds with 10 queries