Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #28  
Παλιά 08-08-03, 22:16
Tolis Ο χρήστης Tolis δεν είναι συνδεδεμένος
Δικτάτωρ
 
Εγγραφή: 29-11-2002
Περιοχή: Αθήνα
Μηνύματα: 5.612
Προεπιλογή

Εγω ομολογω οτι δεν μπορω να παρακολουθησω αυτη την συζητηση πλεον με ολες τις αναφορες που δεν εχουν σχεση με bacteria bloom. (Λιπασμα, αναεροβιες τσεπες, μεσα φιλτρου, αλλαγες ph κλπ).

Καλο το ενδιαφερον και η προσπαθεια να βοηθησουμε, αλλά οι υποθεσεις που ακουγονται ειναι πολλες, και δυστυχως βιαστικες και το μονο που κανουν ειναι να μπερδευουν την εικονα και φευγουν απο τον εντοπισμο του προβληματος.

Για μενα το πιθανοτερο ειναι πολλα θρεπτικα μες στο ενυδρειο - ειτε απο πολλες τροφες, ειτε απο το λιγο αμφιβολο μιγμα του υποστρωματος σου, που δεν εχει και αρκετο παχος καθαρου χαλικιου απο πανω (5,5 εκ. πισω, λιγοτερο μπροστα) κλπ. Το οτι γινεται καφε ο υαλοβαμβακας επισης με σπρωχνει προς αυτη την κατευθυνση...

Λιγο πιο τραβηγμενα απ'τα μαλλια:
- Σε μια αναζητηση βρηκα δυο (διαφορετικες) αναφορες που δινουν σαν πιθανη αιτια την παραπανω δοση water-conditioner απο οτι χρειαζεται (αν τα συγκεκριμενα εχουν και άλλα βοηθητικα εκτος του αντιχλωριακου, οπως mucus restorers).
- To mucus των δισκων λεγεται οτι μαδαει συνεχως και ανανεωνεται - και αυτο που φευγει ειναι πολυ καλο θρεπτικο για βακτηριδια - ισως αναταρασσοντας το νερο με τις αλλαγες βγαινει βολτα...(τραβηγμενο, αλλά ισως σε συνδυασμο με μια γενικοτερη αναταραξη που βγαζει στη φορα πολλα θρεπτικα).
- Καθημερινο pmdd αν καποιο απο τα συστατικα ειναι gluconate, επισης καλο θρεπτικο για βακτηριδια.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01454 seconds with 10 queries