Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #581  
Παλιά 26-06-10, 23:23
Το avatar του χρήστη POURITANOS
POURITANOS Ο χρήστης POURITANOS δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 08-07-2007
Περιοχή: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μηνύματα: 780
Προεπιλογή

Ως προς το πρόβλημα που αντιμετώπισε ο Ηλίας. Να πω ότι πιστεύω ότι δεν τίθεται θέμα οξυγόνωσης . το πρόβλημα είναι ότι δηλητηριάστηκε το νερό από το ανακάτεμα του πυθμένα. Η οξυγόνωση βοήθησε ώστε να απεγκλωβιστούν τα παγιδευμένα αέρια από το νερό. Άρα το πρόβλημα ήταν δηλητηρίαση και όχι οξυγόνωση.

Είναι μερικοί κανόνες που πρέπει να τηρούνε αν δεν τηρούνε θα έρθουν τα προβλήματα

Όπως σε ένα ενυδρείο όταν θελήσουμε να αλλάξουμε το υπόστρωμα αφαιρουμε τα ψαριά. Μετά το νερό και στο τέλος κάνουμε ότι θέλουμε. Έτσι πρέπει να κάνουμε και στην λίμνη.

Ως προς το θέμα του πυθμένα για το αν πρέπει να μαζεύετε η όχι η βρωμιά. Καλό είναι να προσπαθήσουμε γενικά να ασχοληθούμε και με των περιβάλλοντα χώρο ώστε να μην ρυπαίνετε το νερό από χώμα και σκουπίδια.

Δεν είναι μονόδρομος τα φίλτρα που καθαρίζουν την λίμνη από τα πάντα.
Έτσι πως το πάτε εσείς κάντε ένα υπόμνημα που να λέει αν δεν ρίξεις 3000 ευρώ μονό για εξοπλισμό δεν μπορείς να κανείς λίμνη.

Υπάρχει και η λύση του έχω το κεφάλι μου ήσυχο χωρίς περίεργα φίλτρα. απλά κάθε 5-7 χρονιά θα αναγκαστώ να βάλω τα ψαράκια μου σε μια πρόχειρη λίμνη ( καλή λύση είναι παιδικές πισινές πολύ μικρό κόστος ) για μισή μέρα μέχρι να αφαιρέσω όλη την βρωμιά. Από των πυθμένα της λίμνης.

Μην τρομοκρατείτε των κόσμο ότι αν δεν έχει φίλτρα βυθού θα χάνει ψαριά.
Υπάρχουν τόσοι και τόσοι με λίμνες που δεν έχουν καν αντλίες και τα ψαριά ζουν και βασιλεύουν. Υπάρχουν παραδείγματα ακόμα και μέσα στο gab.

Καλό θα είναι αν κάποιου τα ψαριά πάνε μια χαρά ως προς την υγειά και την ανάπτυξη να μην του την μπαίνουμε για κανένα λόγο.

Και τέλος να πω ότι η αλήθεια είναι πικρή για όλους μας.
Ο Ηλίας και ο Άνδρος έχασαν ψαριά
Ο Γιάννος παρενοχλεί και στρεσάρει τα ψαριά του (για κάποιους)
Ο in the pond έχει τα κοι σε περιορισμένο χώρο
Εγώ δεν έχω κοι.
Οπότε αν κάποιος κάτσει σοβαρά και δει ποιοι μιλάνε για κοι θα πει όλοι τους έχουν λόγω. Και άποψη. Χωρίς κανείς να έχει τεραστία κοι. Που να δείχνει ότι ναι όντος ξερόυν πώς να φτάσουν τα κοι τους σε σωστό επίπεδο .

Οπότε ας παραδεχτούμε κάποια στιγμή ότι όλοι ψαχνόμαστε. Άλλοι περισσότερο και άλλοι λιγότερο. Και καλό είναι να σταματήσουν οι οποιαδήποτε αψιμαχίες.
__________________
 
Page generated in 0,01816 seconds with 10 queries