Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #578  
Παλιά 26-06-10, 19:52
Το avatar του χρήστη in the pond
in the pond Ο χρήστης in the pond δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB
 
Εγγραφή: 24-05-2007
Περιοχή: ΚΥΠΡΟΣ
Μηνύματα: 3.198
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από fotis_k Εμφάνιση μηνυμάτων
Ρε παιδια ηρεμηστε λιγο.Εισαστε δυο ατομα που το κατεχετε στο θεμα της λιμνης και τρωγεστε σαν τα κορακια.Συμφωνω με τον Γιωργο οτι ειναι πολυ ενδιαφερον συζητηση απο την αποψη οτι θα βγει καποια στιγμη ενα ασφαλες συμπερασμα που θα αφορα τα κοι και γενικα τα ψαρια της λιμνης αλλα απο την αλλη χαλατε ενα θεμα που εμπεριειχε ενα πολυ καλο φωτογραφικο υλικο και ειναι κουραστικο για τους αναγνωστες που θελουν να μαθουν 2 πραγματα να διαβαζουν συνεχεια τα ιδια και τα ιδια.Κι εγω πιστευω οτι θα επρεπε να συναντηθειτε να τα πειτε απο κοντα να πιειτε και μια φραπεδια και μετα να βγει ενας απο τους δυο σας να μας πει τι συμπερασμα βγαλατε και ληγει εδω το θεμα ομορφα κι ωραια
Φίλε Φώτη επειδή υπάρχει μια σοβαρή διαφορά στις απόψεις μας, πρότεινα την προόθηση των δύο "σχολών" (αν μπορούμε να το πούμε έτσι) σε ένα καθ' όλα αρμόδιο φόρουμ για κοι και λίμνες και να ακούσουμε τους πραγματικά ειδικούς να μιλήσουν. Ο Γιάννος το αποφεύγει, διερωτήθηκες γιατί?

Γιάννο, οι απαντήσεις σου στον Ηλία είναι καθαρές και ξάστερες. Δηλαδή μας λες ότι όποιου η λίμνη του είναι σαν του Ηλία, έχει ακαθαρσίες και δεν έχει παροχή ηλεκτρισμού για 12 ώρες θα συμβεί το ίδιο. Μπράβο σχολή...επαναστατική!

Υ.Γ. Το υδρόθειο έκανε τη ζημιά, από την "λάσπη που βρωμάει" που τους προτείνεις να αφήνουν στη λίμνη τους και τη λύση μοναχά της υπερχειλισης. Απλά τώρα θερίζεις ότι έσπειρες.
__________________
Το air diffuser, είναι αεραντλία...

 
Page generated in 0,01536 seconds with 10 queries