Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 25-06-10, 22:50
Το avatar του χρήστη in the pond
in the pond Ο χρήστης in the pond δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB

Περιοχή: ΚΥΠΡΟΣ
Προεπιλογή

Δεν είναι θέμα δύο σχολών. Ακόμα και εκείνοι που ασχολούνται με DIY κατασκευές, κρατούν συγκεκριμένες συντεταγμένες όταν πρόκειται να υποστηρίξουν δεξαμένη με κοι.

Η μεγάλη μας διαφωνία είναι τα κοι από μόνα τους και τίποτε άλλο. Έχω πει πάμπολλες φορές ότι η λίμνη του Γιάννου είναι εξαιρετική, αλλά με τον υπάρχον εξοπλισμό δεν μπορεί να υποστηρίξει ΚΟΙ. Θέλει να αντλεί νερό από τον πυθμένα και θέλει επιπλέον οξυγόνωση. Πού είναι το κακό φίλε Βασίλη γι΄αυτά που είπα?

Εδώ ο Ηλίας χάνει τα ψάρια του και εσείς συνεχίζετε να κοιτάζετε δεξιά-αριστερά να βρείτε τον λόγο, ο οποίος βρίσκεται μπροστά σας.

Όσο για τη λίμνη που έχω τώρα, έχω για υποστήριξη ένα DIY SHOWER. Έχει αρκετή ροη, αντλώ νερό από το βαθύτερο σημείο και το σίγουρο είναι ότι τα ψάρια μου δεν έχουν ξεμείνει από οξυγόνο. Δεν έχει κάτι το παρουσιάσημο να την παρουσιάσω... αν θες όμως, την παρουσίασα στο αρχικό μου ποστ για τη νέα λίμνη που κατασκευάζω.

Εγώ δεν επιμένω ότι έχω λίμνη για την ώρα που μπορεί να φιλοξενεί κοι για πολλά χρόνια, τώρα την κατασκευάζω, με τις σωστές προδιαγραφές. Κανονικά, η λίμνη αυτή θα ήταν ήδη κτισμένη τρία χρόνια πιο πριν. Αλλά θεληματικά, επιμένετε σε αυτό το σημείο, δεν ξέρω γιατί. Αν γνώριζα ότι θα είχα προβλήματα δεν θα αγόραζα το κοι.

Αφού υπάρχουν διαφορετικές απόψεις, ένας τρόπος υπάρχει για να ξεδιαλύνει το πεδίο. Αυτό της παρουσίασης σε ένα γνωστό φόρουμ για κοι, όπου οι καλύτεροι συντονιστές και ειδικοί στον κόσμο θα πουν κάποια πράγματα. Θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αν σκεφτούμε τα θετικά που θα αποκομήσουμε όλοι μας. Γιατί δεν δέχετε άραγε ο Γιάννος? Για να συνεχίσουμε να πουλάμε όλοι μας πνεύμα εδώ?

Page generated in 0,01425 seconds with 10 queries