Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 25-06-10, 21:16
Andros Ο χρήστης Andros δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB

Περιοχή: Tseri, Nicosia
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Andros
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ηλίας Εμφάνιση μηνυμάτων
Για να ξεκαθαριζουμε στο θεμα μου στο ποστ 150(29-01-10, 18:21)...
..αναφερω οτι πηρα κοι..
Τοτε ηταν γυρο στα 10 εκατοστα ολα..
Σιγα σιγα τα ποιο θαρραλέα αρχισαν να τρωνε και αποκτησανε διαφορετικα μεγεθη..
Αυτα που εμειναν Ειναι απο 15-22 εκατοστα χοντρικα..

Τωρα για το ποιος φταιει..
Σημερα μετα απο καθαρισμο της λιμνης... βρομαγε βοθρηλα.. και την αδειασαμε τελείως..
Γυρο στα 3-5 εκατοστα "λασπη" ειχε..

Διαπιστώσαμε οτι μπορει και αυτη να εφτεγε για την ελληψη οξυγονου σε μικρη ποσοτητα νερου χωρις κοιλκοφορια.. Ουτε 12 ωρες δεν περασαν.. πως προλαβε να τελειωσει το οξυγονο..
..τελος παντον ελπιζω να μας μεινει το μαθημα..
Λυπαμαι πολυ Ηλια για τα ψαρακια σου.
Σε καταλαβαινω απολυτα και ξερεις γιατι.

Το οτι βρομαγε βοθριλα η λιμνη σου ειναι αποτελεσμα της ελλειψης αερισμου της λιμνης και ισως την παρουσια υδροθειου δηλητηριο για τα ψαρια.

Αυτη η κατασταση της εντονης μυρωδιας δηλαδη ισως να υπηρχε και πριν να αφαιρεσεις το νερο απο την λιμνη αλλα λογω του οτι η λιμνη ηταν γεματη ισως και να μην ειχες την αισθηση αυτης της βοθριλας αλλα τα ψαρια σιγουρα θα ενιωθαν τη δυσφορια λογο της συψης κατω στο βυθο λογω ελλειψης οπως ειπα και πιο πανω αερισμου και κατ' επεκταση οξυγονου.

Μπορει να εβλεπες τα ψαρια σου να ηταν οκ αλλα πιστεψε με εαν δεν γινοταν αυτο που εγινε τωρα θα γινοταν αργοτερα αφου μεγαλωνοντας τα κοϊ οι απαιτησεις τους σε οξυγονο ειναι τεραστιες επομενως προχωραμε μπροστα βλεπουμε τα πραγματα απο τη σωστη οπτικη γωνια και κανουμε τα εξης:
- Εαν σε ενδιαφερει υπαρχει εξωτερικο bottom drain το οποιο συνδεεται με την υφισταμενη σου αντλια και το βαζεις στο βαθυτερο σου σημειο. Αν οχι ασε την αντλια σου στο βαθυτερο σημειο.
- Εξαιρετικη η κινηση σου να βαλεις αεραντλια αλλα καπως με ξενιζει η αεροπετρα που αν και δεν την εχω δοκιμασει ακουσα απο παρα πολλους οτι μπουκωνει ευκολα και οτι εχει ημερομηνια ληξης.

Εγω θα σου προτεινα air deffuser το οποιο ειναι εξαιρετικα καλο και αξιοπιστο (αυτο εχω εγω) και αποτι μου ειπε ο φιλος Ρωνης ακομα και σε περιπτωση που μπουκωσει αυτο θα ανεβει μονο του στην επιφανεια το παιρνεις πολυ απλα με το χερι σου το καθαριζεις με ενα απλο τριψιμο με το χερι ή με μια βουρτσα και το βαζεις ξανα πισω.

Δυο απλες κινησεις που πιστεψε με θα δεις τεραστια διαφορα ειδικα στη συμπεριφορα των ψαριων.......

Τι αεραντλια εχεις παρει ποσα watt και ποσα λιτρα την ωρα??
Μπορεις να μας πεις ποσα εχεις αγορασει την αεροπετρα??

ΕΝΑΣ ΑΝΟΗΤΟΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ...ΕΝΑΣ ΣΟΦΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ....

Page generated in 0,01658 seconds with 10 queries