Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 25-06-10, 20:57
Το avatar του χρήστη Γιώργος Κ
Γιώργος Κ Ο χρήστης Γιώργος Κ δεν είναι συνδεδεμένος
Δισκοπαθής

Περιοχή: Κολωνός
Send a message via Skype™ to Γιώργος Κ
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από POURITANOS Εμφάνιση μηνυμάτων

Όλα για σένα είναι αλληλένδετα ακόμα και αν ο εξοπλισμός δεν είναι αυτός που θεωρείς Εσύ σωστός. Θα οφείλετε το στρες των ψαριών. Τι άλλο θα ακούσω ακόμα.
Καλά το σχόλιο περί ποταμού Πηνειού είναι όλα τα λεφτά.

Γιατί δεν μας λες ποτέ για των εξοπλισμό που έχεις εσύ???
Όχι για αυτών που θα βάλεις στην νέα λίμνη αλλά για την λίμνη που είδη έχεις???

Εμένα μου κάνει, ότι τώρα που έκανες ξαφνικά μεγάλη λίμνη. Ξεχνάς και σνομπάρεις τα ιδία σου τα φίλτρα που έως και εχτές τα πρότεινες ως πλήρως ικανοποιητικά. (είσαι πάντως για πολλά κιλά κράξιμο) Έχεις κοι εδώ και χρονιά και τα ρίχνεις νερό από ένα σύστημα φιλτραρίσματος. Ότι νάνε με περιορισμένη οξυγόνωση και τολμάς να μιλάς για τρελές ποσότητες οξυγονώσεις που χιάζονται τα κοι. Μιλάς για μεγάλες λίμνες και κοι και μέχρι εχτές τα είχες μέσα σε ένα μεγάλο κουβά και θα μας την λες και από πάνω.

Καλό θα ήταν να μας δείξεις όλα αυτά που τα έχεις εφαρμόσει έως τώρα στης λιμνες σου. Και μετά να κανείς κυρηγμα για στους αλλους.

Μπαίνεις σε κόπο και κανείς αναφορές για συστήματα που δεν έχεις στην κατοχή σου. Και δεν μπαίνεις στων κόπο να παρουσιάσεις το φιλτράρισμα που χρησιμοποιείς εδώ και χρονιά. Γιατί???
Το στρες οφείλετε δηλαδή στην έλλειψη συγκεκριμένων εξοπλισμών?.
Tο ότι αν όλοι δεν έχουν σούπερ εξοπλισμό.
Δεν σημαίνει ότι δεν έχουν και τίποτα.
Το αν κάποιος εξοπλισμός είναι ανεπαρκές φαίνεται από το αποτέλεσμα.

Εγώ σχολίασα την ποιότητα των ψαριών του Γιάννου και όχι την προσπάθεια του για πετυχημένες αναπαραγωγές.

Σε ότι αφορά στα νέα συστήματα που υπάρχουν δεν είπα ποτέ και ούτε κόλλησα καμιά πινακίδα ανικανότητας
Ανικανότητα είναι να μην μπορείς να καταλάβεις τι ανάγκες έχει μια λίμνη.
Κοιτά βάζεις λόγια που εγώ ποτέ δεν εξέφρασα. Δεν είπα ποτέ ότι κάποια συστήματα είναι ανίκανα ούτε και θα το πω ποτέ. Απλά έχω πει ότι μπορεί κάποια από αυτά να μην τα χρειάζεται κάποια λίμνη. (είσαι πάντως για πολλά κιλά κράξιμο)

Κάποιοι εξωτερικοί παράγοντες που θα επηρεάσουν την λίμνη είναι
Ήλιος
Φύλλα
Κλιματολογικές συνθήκες και μπορεί να γραφώ και μερικές σελίδες.

Η αναφορά που κανείς ότι φωτογραφίζω τον Άντρο από πού προκύπτει?
Δεν μπορώ να καταλάβω πως σου ήρθε αυτό?
Αν θυμάμαι καλά έχει Κανά 2 μέρες που ο Άνδρος τόλμησε να παρουσίαση την λίμνη του με θολό νερό με φωτογραφίες. Και μετά πάλι με φωτογραφίες καθαρό νερό και ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ.
Ο Άνδρος ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ που θα φωτογράφιζα ποτέ σε θέματα λίμνης.
Το πολύ πολύ να των τσιγκλώ για τα καταπληκτικά βατράχια του.
Δε μας λες και τον δικο σου εξοπλισμο?? Μονο απο φωτογραφιες τα εχεις δει η τα εχεις λειτουργησει? Ας σοβαρευτουμε λιγακι ... πατα φρενο!! ασε τους ανθρωπους που εχουν εμπειρια απο ολα τα συστηματα και αφησε κατα μερος τις φιλοσοφιες ... στη παρουσα φαση ποσα χρονια εχεις κοι και μπορεις και εχεις και αποψη??

Οτι να ναι οπως λες αλλα εδω χανονται ζωες ... ας κρατησουμε τη συζητηση σε καποιο επιπεδο!!

Gab at Facebook:
https://www.facebook.com/GreekAquaristsBoards/
https://www.facebook.com/groups/GreekAquaristsBoards/
Knowledge is having the right answer
Intelligence is asking the right question

Page generated in 0,02096 seconds with 10 queries