Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από exelix
Απλά να σου πω ότι το να έχεις τα ίδια watt δε σημαίνει ότι θα έχεις και το ίδιο φως στο ενυδρείο σου. Οι βασικές διαφορές αφορούν τα lumens/watt και τη γωνία των led. Επίσης αν πάρεις λεντοταινίες από ebay μπορεί να σου έρθει πολύ φθηνότερα και απλά όταν πέφτει να βάζεις την επόμενη!
|
το μονο που ξερω μου ειπε οτι θα ειναι power led.πιστευω πως θα ειναι ακριβως το ιδιο και οτι δεν θα πεσουν ετσι γρηγορα.αυτο που με ενδιαφερει ειναι η καταναλωση αλλα και το φως που ειχε αρχικα σαν φωτιστικο.εκει θα ειμαι υπερκαλυμενος.δευτερα παραλαμβανω τα λεντ και αρχιζω την κατασκευη με λεπτομερες ποστ και φωτο.και αν κατσει θα φτιαξω και τριτο φωτιστικο αρκει να δουλευει σωστα σε βαθος χρονου.να αναφερω οτι στις ταινιες θα δωσω και λιγη κλιση για να πιανω μεγαλυτερο ευρος μεσα στο ενυδρειο.ιδομεν.....
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panos-alex/polis
γιαυτο θα περιμενουμε τον ανδρεα που εθελοντικα θα προχωρησει το "πειραμα"  ....και αναλογως του αποτελεσματος...θα πραξω κι εγω...
ανδρεα φανταζομαι θα το δοκιμασεις πρωτα σε ενα φωτιστικο....
|
πανο εννοειται σε ενα.και τα εσωτερικα του φωτιστικου οπως και οι καλωδιωσεις θα μεινουν ανεγγιχτες για να καλυπτω ολα τα ενδεχομενα....