Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #12  
Παλιά 24-06-10, 01:45
giannisaek Ο χρήστης giannisaek δεν είναι συνδεδεμένος
Banned
 
Εγγραφή: 15-10-2009
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Μηνύματα: 834
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ipertatos Εμφάνιση μηνυμάτων
Τα αρσενικά είναι πιο όμορφα είναι η αλήθεια... αλλά σύντομα θα έχεις μέσα στο ενυδρείο αψιμαχίες... Βάζουμε περισσότερα θηλυκά για να εκτονώνεται η επιθετικότητα και η ζήτηση ζευγαρώματος από τα αρσενικά σε περισσότερα θηλυκά για να μη στρεσσάρονται.
Εδώ βέβαια υπάρχει και η απορία: στα καταστήματα πώς κρατάνε όλα τα αρσενικά στο ίδιο ενυδρείο;
Αν δεν βάλεις κανένα θηλυκό και έχεις μόνο αρσενικά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, αψιμαχίες μεταξύ αρσενικών δεν υπάρχουν όταν δεν έχει θηλυκά όπως ανέφερε και ο Κώστας.
Το ένα αρσενικό θέλει τρία θηλυκά όπως είπες ποιο πάνω για να μετριάζεται η ζήτηση ζευγαρώματος και να μην στρεσάρεται το θηλυκό από το επίμονο και κουραστικό κυνηγητό του αρσενικού με σκοπό το ζευγάρωμα. Όταν το αρσενικό κυνηγά το ένα θηλυκό από τα τρία ξαφνικά στο δρόμο του εμφανίζεται η δεύτερη αμέσως ξεχνά την πρώτη αφήνοντάς την να πάρει ανάσες και πάει στην δεύτερη, το ίδιο γίνεται και με την δεύτερη όταν στο δρόμο του εμφανίζεται η τρίτη, έτσι τα τρία θηλυκά θα έχουν και την προσωπική τους ζωή, και τον χρόνο να ξεκουραστούν, γι’ αυτό βάζουμε πάντα ένα προς τρία, είναι σημαντικό πολύ.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01516 seconds with 10 queries