Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 26-07-03, 22:41
George-A Ο χρήστης George-A δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: MN, USA
Προεπιλογή

Εγώ φίλε Οβελίξ θα διαφωνίσω μαζί σου.

Για το pH το καλύτερο τεστ που έχω δεί είναι το tetra, επόμενο τα Aquarium pharmaceuticals, τελευταίο με αρνητική βαθμολογία το Hagen!!!

Είχα πάρει το high-range της Hagen, είναι απο τα φθηνά, δεν μπορούσα να τεριάξω κανένα χρώμα, τους πήρα τηλέφωνο, παραλίγο να με στίλουν στον οφθαλμίατρο για αχρωματοψία!!!
Επρεπε λέει να το δώ με φώς μέρας, κλπ κλπ..... και αν τα κάνω αυτά να τους γράψω να μου στείλουν άλλο....
Τελικά πράγματι με φώς μέρας κάτι έγινε, το τέστ κατέληξε στα σκουπίδια!!!΄
Με όλα τα άλα τεστ με την λάμπα και βράδυ δεν έχω κανένα πρόβλημα...

Για το κουτί που λές πάλι διαφωνώ, πιάνει υπερβολικά χώρο για ένα μικροσκοπικό μπουκαλάκι και ένα μικρό σωληνάκι! Το χαρτί που έχει τυπωμένο τα χρώματα να μην πω σαν τι μοιάζει.... εδικά αν σταξει και λίγο νερό επάνω του....

Αν θέλεις φθηνά τεστ PH τα Redsea δεν τα έχω δοκιμάσει ο ίδιος.

Τα aquarium pharmaceyticals έχουν το απλό μέχρι 7.4 και το high-range για ποιό πάνω, αν είσαι 7.5 -8.0 θα πρέπει να μετράς και με τα δύο....

Μια που ξεκήνησε το θέμα για τεστ ας πώ και για τα άλλα.

Αμμωνία: aquarium pharmaceuticals Nessler. 1 μπουκαλάκι, αμέσως πήρε χρώμα. Το ποιό εύκολο & αξιόπιστο για freshwater.

NO2: aquarium pharmaceuticals, 1 μπουκαλάκι, 5 σταγόνες σε 2-3 λεπτά πήρε το χρώμα του.

ΝΟ3: aquarium pharmaceuticals, 2 μπουκαλάκια, από 10 σταγόνες. Το δευτερο μπουκαλάκι θέλει ανακάτεμα για 30s, μετά το σωληνάκι ανακάτεμα για 1 λεπτό. Δεν άκουσα ούτε είδα κάποιον να έχει παράπονα για αυτό...

ΚΗ/GH: Tetra και aquarium pharmaceuticals είναι ακριβώς τα ίδια.

Fe: Seachem

Phosphate: Hagen και Seachem.

Οβελίξ, ξεκίνισες ωραίο θέμα!

Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01389 seconds with 10 queries