Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #7  
Παλιά 23-06-10, 01:56
Το avatar του χρήστη exelix
exelix Ο χρήστης exelix δεν είναι συνδεδεμένος
Super Moderator
 
Εγγραφή: 17-12-2009
Περιοχή: Πάτρα-Αθήνα
Μηνύματα: 3.997
Προεπιλογή

Να συμπληρώσω απλά στα παραπάνω ότι υπάρχει πιθανότητα να χαλάσει μετά από κάποιο καιρό αν έχεις όλο το ρίζωμα φυτεμένο. Οι ανούμπιες λαμβάνουν θρεπτικά και από τις ρίζες τους (σχετικά πρόσφατη γνώση για μένα!), απλά σε μικρότερο βαθμό από ότι από τα φύλλα τους. Όσο για την τοξικότητα δε νομίζω ότι πρέπει να σε ανησυχεί καθόλου. Σύμφωνα με αυτά που έχω διαβάσει αφορά μόνο τις γαρίδες και επί της ουσίας μιλάμε για την περίπτωση που αποφασίσεις να τη χωρίσεις σε περισσότερα φυτά κόβοντας το ρίζωμά της (από όπου και τρέχει ένα τοξικό υγρό), οπότε σε αυτή την περίπτωση το κάνεις εκτός ενυδρείου και την αφήνεις για λίγο σε νερό μόνη της, αλλά όντως κάτι τέτοιο δε σε καίει αυτή τη στιγμή!

Οι ανακλαστήρες θα βοηθήσουν πολύ στην αύξηση του φωτισμού προς το ενυδρείο και καλό (κατά τη γνώμη μου) είναι να μην μπλέξεις με πατέντες με καθρέπτες κλπ για κάτι που μπορείς να πετύχεις πολύ καλύτερα με τα ίδια λεφτά. Εγώ προσωπικά έχω μεταλλικό από pet shop (σχετικά ακριβό δηλαδή) που νομίζω ότι έχει καλύτερη αντοχή στο χρόνο, αλλά από αυτά που διαβάζω αν το έστηνα τώρα θα έδινα την ευκαιρία σε ένα πλαστικό από ηλεκτρολογικά είδη που έχει κανένα πεντάευρο.


Επειδή μου έχει μείνει η απορία και θέλω να σε ρωτήσω... όταν λες ότι οι λόγοι που έκανες την κατασκευή ήταν οικονομικοί τι εννοείς; Τι περισσότερο από 45 ευρώ θα έδινες αν έβαζες τις επιπλέον λάμπες στο καπάκι; Το αισθητικό κομμάτι το καταλαβαίνω, αυτό που λες μου φαίνεται περίεργο!
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01435 seconds with 10 queries