Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 19-06-10, 13:02
Το avatar του χρήστη Γιώργος Κ
Γιώργος Κ Ο χρήστης Γιώργος Κ δεν είναι συνδεδεμένος
Δισκοπαθής

Περιοχή: Κολωνός
Send a message via Skype™ to Γιώργος Κ
Smile

Εγω δε κρυβω τον θαυμασμο μου προς τον Τολη που εναντια σε ολους και ολα δημιουργησε το φορουμ αυτο που για πολλους ειναι υπερβολικο εγω θα ελεγα συγκρουεται με τα ψεμματα που διαδιδουν οσοι εχουν συμφερων .. και παρολα αυτα εμεινε προσηλωμενος στους στοχους που ειχε θεσει απο την αρχη ... οποιοι επιτεθηκαν ηρθαν - εφυγαν και δεν αγγιξαν κανενα! Φασαριες, τσακωμοι, αηδειες, πισωπλατα μαχαιρωματα και εμεινε εκει χωρις να πεσει σε καμια παγιδα .. προσπαθωντας να βοηθησει τους "αρχαριους" και να ακουγονται αληθειες που ουτε σε ξενα φορουμ τις ψελλιζουν ωστε να μην ερθουν σε συγκρουση με τους χορηγους τους !

Δε πρεπει να ξεχναμε οτι απο την τσεπη του πληρωνει για να υπαρχει ολο αυτο που βλεπουμε στις οθονες μας ... δεν εχει χορηγους - που ανετα θα μπορουσε να εχει οχι για κερδος αλλα να μη χανει χρηματα για να βλεπει τον καθενα να γραφει το μακρυ του και το κοντο του!

Ειμαστε φιλοξενουμενοι κυριοι και κυριες ... φανταστειτε οτι εχει ενα σπιτι και μας το παραχωρει να συναντιομαστε ... και εμεις θελουμε - ζηταμε να γκρεμισει τον ενα τοιχο να καρφωσουμε ποστερ .. να καλυψουμε υπαιθριους! Παραμενει το σπιτι του και κανει οτι θελει ...

Αυτο που θελω απο τον ιδιοκτητη ειναι να κανει υπομονη οπως ολα αυτα τα χρονια ... να αντεχει και να μη δινει σημασια σε κυριολεκτικα ασχετα πραγματα γιατι η δουλεια που γινεται εδω ειναι μαλλον η μεγαλυτερη που εχω δει ποτε σε οτι εχει σχεση με ενυδρεια και ψαρια! Ακομα και πολλοι ξεστραβωνονται απο εδω και μετα το παιζουν γνωστες ... και δε λεω η γνωση ειναι για ολους αλλα τα credits δεν πανε ποτε στον Τολη -μη πω μετα εναντιωνονται και "αυτονομουνται"!

Ολοι οι χομπιστες που θελουν να βοηθησουν τους αλλους ειναι μαζι σου Τολη! Εχεις γερο στομαχι και απορω πολλες φορες με τη ψυχραιμια σου ... αλλα το καταφερες να μας θυμισεις οτι ειμαστε ανθρωποι πανω απο ολα και πρεπει να βοηθαμε οσο και οπως μπορουμε

kingrim ελπιζω να καταλαβαινεις τα παραπανω και πανω απο ολα οτι δε διαφωνω μαζι σου ... αντιθετα θα ελεγα!

Αυτα θελω απο τον ιδιοκτητη ... να μην αλλαξει ποτε!!

Gab at Facebook:
https://www.facebook.com/GreekAquaristsBoards/
https://www.facebook.com/groups/GreekAquaristsBoards/
Knowledge is having the right answer
Intelligence is asking the right question
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01549 seconds with 10 queries